Brands
  • Dam
  • Klänningar

Klänningar för alla tillfällen

Få saker har varit lika moderiktiga och klassiskt eleganta under lika många årtionden som den lilla svarta. Det finns en klänning som passar för alla tillfällen, oavsett stil. I modevärlden är en bekväm vardagsklänning eller tight fodralklänning för festen, alltid ett säkert kort. Bland damkläderna på miinto.se har vi samlat ett brett utbud av klänningsvarianter från Sveriges ledande modebutiker och varumärken online.

Piffa upp en gråmulen höstdag med en trendig klänning, ett par boots och en skinnjacka. Eller varför inte bära en härlig omlottklänning, till ett par coola kängor och en mysig långkofta? Oavsett väder, humör och stil har vi en klänning för dig! Bland våra klänningar hittar du vardagsklänningar att bära över ett par ulltights för de kallaste vinterdagarna, tidlösa och stilsäkra festklänningar , aftonklänningar och cocktailklänningar för de något mer speciella tillfällena som kan varieras med små accessoarer eller smycken eller de senaste klänningarna från modevärlden.

Klänningar från svenska och internationella varumärken

På sidorna här under, hittar du klassiska klänningsmodeller och trendiga nyheter från både svenska och internationella varumärken till rätt pris. Färgglada klänningar från Odd Molly , Ilse Jacobsen, Desigual och Pernilla Wahlgren, tidlösa fodralklänningar från Kouture och J. Lindeberg, prisvärda klänningar för vardag och fest från Soaked in Luxury och Masai eller eleganta festklänningar från Tiger of Sweden, Dagmar, Ida Sjöstedt, Rodebjer och By Malene Birger.

"One is never over-dressed or under-dressed with a Little Black Dress." —Karl Lagerfeld

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.