Varumärken
  • Dam
  • Klänningar

Fransa Långärmade klänningar

Klänningar i olika modeller, stilar, materialer och färger online på miinto.se. Här erbjuder vi allt från fina balklänningar till våren och sommarens baler och bröllop. Här hittar du långa maxiklänningar till sommarfesten i fina härlig färger, snygga svarta, viat eller beige jerseyklänningar plus långärmade och kortärmade klänningar som passar utmärkt till arbete och kontor. Vi erbjuder allt för att du ska kunna hitta din för exempelvis perfekta sommarklänning eller nyårsklänning.

Få saker har varit lika moderiktiga och klassiskt eleganta under lika många årtionden som den lilla svarta. Det är en klänning som passar alla tillfällen, oavsett stil. I modevärlden är en tight fodralklänning till festen, alltid ett säkert kort.
Bland kläder och damkläderna online på miinto.se har vi samlat ett brett utbud av klänningsvarianter från Sveriges ledande modebutiker och varumärken online.

Piffa upp en gråmulen höstdag med en trendig tunika, ett par boots och en skinnjacka. Eller varför inte bära en härlig omlottklänning, till ett par snygga kängor och en mysig långkofta? Oavsett väder, humör och stil har vi massor klänningar online till dig! Bland våra klänningar hittar du vardagsklänningar att bära över ett par ulltights för de kallaste vinterdagar, tidlösa och stilsäkra festklänningar , aftonklänningar eller cocktailklänningar för de något mer speciella tillfällena som kan varieras med fina accessoarer och smycken från de senaste klänningar från modevärlden.


Klänningar från svenska och internationella varumärken

På sidorna här under, hittar du klassiska klänningsmodeller och trendiga nyheter från både svenska och internationella varumärken till rätt pris. Färgglada klänningar från Odd Molly , Ilse Jacobsen, Desigual och Pernilla Wahlgren, tidlösa fodralklänningar från Kouture och J. Lindeberg, prisvärda klänningar för vardag och fest från Soaked in Luxury och Masai eller eleganta festklänningar från Tiger of Sweden, Dagmar, Ida Sjöstedt, Rodebjer och By Malene Birger.


"One is never over-dressed or under-dressed with a Little Black Dress." —Karl Lagerfeld

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.