Brands
  • Dam
  • Stickade tröjor & koftor

Damkoftor och stickade tröjor för alla smaker

I den här avdelningen hittar du trendiga, chica, klassiska, kvinnliga och klassiska stickade tröjor eller koftor i flera olika modeller, allt från tjocka, långa, med dragkedja till tunna, korta, med knappar eller utan. Samtliga tröjor är av hög kvalité och finns i flera olika material som alla är bekväma och fina att bära.Här hittar du varumärkenas senaste kollektioner och nyheter och det gör att du som modemedveten kund enkelt finner de senaste trenderna och det du söker här på Miinto.se. Oavsett om du letar efter en stickad tröja eller kofta att bära under västen, eller utanpå en skjorta så hittar du det på sidorna nedan.

Odd Molly, Cream, Hunkydory, Filippa K, Saint Tropez, In Wear, ZIZZI, Soyaconcept, Jumperfabriken, Masai, Busnel, Vila, Morris Lady och J.Lindeberg är några av alla de svenska och internationella varumärken vars senaste stickade tröjor & koftor vi har samlat nedan.

A knitted sweater is a hug you wear all day

Oavsett om du letar efter en varm och mysig stickad tröja, en klassisk stilren kort kofta, en långkofta för kalla vinterdagar eller kanske en tunn tröja att hänga över axlarna en härlig sommarkväll så finns det du önskar hos oss och vi kan erbjuda massvis mer i detta unika sortimentet. Oavsett önskemål gör detta stora utbudet i denna avdelning att det finns damtröjor och damkoftor för alla typer och tillfällen - vare sig du vill klicka hem den senaste trenden eller något mer klassiskt som du vet alltid utgör ett säkert kort i din garderob.

Kollektionen av stickat finns från både etablerade och nya varumärken som gör att det här nedan hela tiden finns stickat & koftor anpassade efter varje säsong. Eftersom vi har ett stort utbud av varumärkena så gör även att det finns tröjor i flera olika modeller, färger, material, stilar och med olika mönster och detaljer. På Miinto.se så har vi det du letar efter helt enkelt!

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.