Brands

Sneakers – snygga och bekväma skor på samma gång

Många förknippar förmodligen sneakers med gympaskor ännu idag vilket kan anses förlegat. Sneakers är likt gympaskor väldigt bekväma att gå i en hel dag, men de är idag även väldigt snygga och fungerar till de flesta outfits och tillfällen. Det är inte enbart sportmärken längre som designar och skapar sneakers utan även de stora modehusen. Alla älskar vi sneakers och de främsta kändisarna är inget undantag. Det är alltså inte så märkligt att många stora modeföretag har framställt nya modeller i samarbete med olika kändisar. Men sneakers är mer än bara en sko och är idag även en egen subkultur för dess användare.

Vilka par väljer du?

Sneakers passar som sagt till det mesta, oavsett om det är stadsturen eller en finare tillställning. Om du är ute på en nattklubb så passar ett par vita sneakers till klänning och solbrända, bara ben medan om du ska ut på stan och shoppa kan du gärna välja ett par färgstarka sneakers såsom orange, cerise eller limegrön för att lyfta en enkel outfit bestående av jeans och en t-shirt. Om du istället ska gå på en stor tillställning och bära långklänning kan du använda sneakers för att neutralisera din outfit ifall du känner för det. Ett starkt tips är alltså att införskaffa flera par sneakers för att ha ett par för alla dessa olika tillfällen.

Med hjälp av Sveriges ledande sko- och modebutiker har vi på miinto.se samlat ett av marknadens bredaste urval av sneakers online. I det breda urvalet som finns på nätet hittar du ett stort urval av både svenska och internationella varumärken. Du hittar bland annat sneakers från Adidas, Apair, Belle Shoes, Converse, Dr Martens, Duffy, Ecco, Gabor, Keds, Minimarket, New Balance, Nike, Rieker, Rockport, Tamaris, Tiger of Sweden och Vagabond. Vi garanterar att du kommer hitta just de sneakers som du letar efter så passa på att klicka hem dina favoriter idag!

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.