Brands

Damtoppar från svenska och internationella varumärken

På miinto.se hittar du ett brett och unikt utbud av damtoppar från Sveriges ledande modebutiker, på ett och samma ställe online. Vi har samlat de bästa topparna från nationella och internationella varumärken vilket gör att du nedan finner de senaste trenderna och det senaste från modevärlden. Det stora utbudet gör även att det ständigt finns stilsäkra, tidlösa toppar som alltid är rätt i tiden att bära. En vit t-shirt, tight eller loose fit är alltid ett säkert kort till ett par slitna jeans och färgglada sneakers, och med accessoarer som smycken, solglasögon och väskor kan outfitten varieras i det oändliga.

Nedan finner du ett brett sortiment av toppar i olika färger, material, design och passformer och samtliga är av hög kvalité. Det stora utbudet och den kontinuerliga uppdateringen av nyheter gör att det här på Miinto.se finns toppar för alla stilar, smaker och tillfällen. Här nedan kan du shoppa härliga och trendiga toppar från varumärken som bl.a Hunkydory, NOA NOA, Vila, Saint Tropez, Solveigs Anna, ICHI, Part Two och många fler.

Det optimala basplagget

Toppen är ett ultimat plagg att komplettera övriga plagg i garderoben med. Den passar mycket bra att använda både till vardags och vid festligare tillfällen och den passar alla oavsett stil, smak och preferenser. Våga bryta trenderna med en något kortare topp och visa lite av magen, eller satsa på en polotröja som är ett säkert kort och håller dig varm under vinterhalvåret.

En fin topp passar utmärkt till både byxor, jeans och kjol och går även bra att bära både med eller utan en jacka eller kofta över. Bland våra toppar finner du även härliga linnen och klassiska tunikor, eleganta festtoppar i sköra material och oversize toppar för den mer avslappnade looken.

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.