Brands

Ryggsäckar till dam - stort urval av praktiska och trendiga ryggsäckar

Välj från ett brett utbud av väskor & ryggsäckar online från endast de bästa brands och modeller. Kånken ryggsäck är ett praktiskt val och passar utmärkt som en skolväska att bära skolbäcker och datorväskan med, som backpack ryggsäck & vandringsryggsäck för packning, tält och regnkläder eller löparryggsäck till vattenflaska eller andra träningsartiklar utan att du ska behöva uppleva skador i axlar och armar och som alltid ser till att du kan hålla händerna fria. En riktigt bra ryggsäck är något du får nytta av hela livet och dem har kommit för att stanna.

Snygga ryggsäckar, billiga ryggsäckar & märkesväskor

Här hittar du vattentäta ryggsäckar, skinnryggsäckar, militär ryggsäckar, svarta ryggsäckar och reseryggsäckar. Oavsett om du vill ha en mjuk, hård ryggsäck, en kånken med hjul som du kan dra eller en ryggsäck i blommigt romantiskt så hittar du alla modeller här. Föredrar du en mer diskret väska i tyg i någon av basfärgerna svart, vit, beige eller mörkblå så finns det även tuffa varianter att välja på. Är du en person som gillar detaljer och tryck? Här kan du frossa i ryggsäckar med nitar, fickor placerade för bästa praktis och stora eller små tryck beroende på personlig smak. Du kan alltid vara säker på att hitta något som passar din budget och plånbok oavsett om letar efter liten ryggsäck eller stor cool ryggsäck för mer utrymme. Ryggan är något som man kan matcha med allt och det är alltid en trendig accessoar att styla outfiten med till festival tillsammans med ett par utsvänga byxor, och en fin tunika eller över jackan till skolan och till jobbet. I den här avdelningen shoppar du de senaste backpacks eller fyndar ryggsäckar på rea.

Handla ryggsäckar från populära Haglöfs fina och breda sortiment, Fjällräven ryggsäckar, eller som vi gärna beskriver dem ”Kånken”, Sportiga väskor från Burton, Eastpak och North face, färgglada ryggor från Desigual, Reisenthel och välkända bags från Samsonite. Vi lovar dig att du kommer hitta något som faller dig i smaken!

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.