Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur
Smidig retur inom 14 dagar
Korg 0

Din kundvagn är tom

Hitta dina favorit produkter

Meny

Om Miinto.se

We celebrate diversity

På miinto.se är det möjligt att shoppa från Europas bästa fristående modebutiker, alla samlade på en och samma platform.

Mer än 3.000 varumärken och 300.000 produkterMiinto.se är ett kollektiv av över 900+ fristående modebutiker samlade under Miintos nätverk. På Miinto älskar och omfamnar vi mångfalden och vill att alla ska kunna hitta vad de behöver för att kunna uttrycka sig själva. Detta har blivit möjligt genom Miintos starka nätverk av över 900+ fristående modebutiker och handlare som alla har sin egen känsla och noggrant väljer ut sitt sortiment till Miintos webbutik. Det är det stora sortimentet av dam-, herr-, barn- och sportkläder samt accessoarer som gjort Miinto till Europas största modeportal.

Ett stort nätvärk av fristående modebutikerMånga fysiska butiker missar möjligheten att sälja online och nå ut till en större kundkrets, eftersom det ofta är kostsamt, besvärligt och kräver många resurser när de redan har en fysisk butik att ta hand om. Miinto.se gör det möjligt för de fristående butikerna att börja sälja online på ett snabbt, enkelt och lönsamt sätt och därmed drastiskt utöka sin marknad. Vi tror på de fysiska butikerna och tror att det är där mode är som bäst, där butikpersonalen känner sina kunder och är drivna säljare som vet vad exceptionell kundservice är.

Minska överproduktionen i modebranschenVill vill utnyttja de resurserna som redan finns genom att ansluta kunder till butikerna som redan har produkter på lager, istället för att få varumärkena att producera ännu mer för att besvara efterfrågan. Vårt mål är att skapa en ljusare framtid och en mer miljövänlig modebransch genom att minska överproduktionen och att hjälpa de drivna fristående modebutikerna.

Om ossMiinto grundades 2009 och idag är vi över 200 personer placerade på vårt huvudkontor i Köpenhamn och våra regionala kontor i Oslo, Amsterdam och Warsaw. Vi säljer produkter online i åtta europeiska länder – Danmark, Sverige, Norge, Nederländerna, Belgien, Polen, Schweiz och Italien – tack vare ett starkt nätverk av lokala, fristående modebutiker i varje land.

Drift, utveckling och programmering

  • Miinto.se
  • Prags Boulevard, 49 B1
    2300 Köpenhamn

Ekonomi & Juridisk Avdelning

Fotostudio

Juridsk info

  • miinto ApS
  • Org.Nummer 32091059
  • Prags Boulevard, 49, B9
    2300 København S
  • Establishment date - 02.04.2009