Är du redo för julens festligheter? Se de snyggaste stilarna för de mysigaste kvällarna

December bjuder enligt traditionen på en massa festligheter så att vi kan glömma mörkret och kylan. Vad än din julmånad bjuder på: julfest med jobbet, nöjesresa med väninnorna, firande med familjen eller kanske en hejdundrande nyårsfest så är det nu du ska säkra helgernas snygga klänningar, vackra tröjor och tjusiga klackar – så att du kan fira jul och nyår med stil.

Vår härliga, norska Miinto-ambassadör Anette Hovland har hoppat i festkläder från By Malene Birger för att ge dig inspiration till säsongens bästa look.

KLÄNNINGAR
Vintern är grå och kall, så klänningen får gärna utstråla fest och glam!
Flera trender är på tapeten och du kan antingen välja att klä dig i glitter och velour, vilket skapar lite rörelse i outfiten, eller satsa på den mer klassiska stilen med spetsar och ge det kraft med knalliga färger som juligt rött eller varför inte skapa en fläkt av sommar med de många snygga blomtryck som finns just nu. Nedan hittar du våra 15 favoriter – vill du själv gå på upptäcktsfärd har vi över 3.600 klänningar att välja mellan här.

 

TOPPAR & BLUSAR
För överdelar gäller samma som för klänningar. Satsa gärna på glitter, tryck och härliga färger upptill och låt byxorna eller kjolen vara i en mörkare nyans – såvida du inte är modig och kör mönstermix! Se våra 15 favoriter bland blusar och toppar nedan – vill du själv gå på upptäcktsfärd har vi över 4.000 vackra blusar att välja mellan här och över 3.600 festliga toppar här.

 

JACKOR
Även om du inte bär ytterkläderna på själva festen känns det ändå bra att anlända i en fin jacka som lyfter fram den festliga outfiten. Klä antingen på dig den eleganta, enkla ullkappan eller piffa till looken ytterligare med en jacka i fuskpäls. Nedan ser du våra 15 utvalda favoriter – vill du själv gå på upptäcktsfärd har vi över 2.600 olika snygga och varma jackor att välja mellan här.

Leave a comment