Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Acne Studios

Här har du en sida som är fylld med trendiga kläder från Acne Studios. Behöver du något nytt och fräscht som lyfter upp hela din garderob, så har du kommit rätt. Här hittar du kläder som gör att blickarna dras till dig på dansgolvet, som gör dig till den modemedvetna och som får dig att känna dig precis så fin som du är. Detta är modeplagg som kan få vem som helst att strosa ner för gatan som om det vore en modevisning i Paris helt enkelt.

Men Acne Studios modehus är inte bara känt för högklassigt, trendig mode – utan också, som kanske är ännu mer utmärkande, sin urbana stil där kvinnligt och manligt flyter ihop för att kunna representera alla tänkbara uttryck.

Trendiga kreationer för alla tillfällen

När en person tittar på klädkreationerna från Acne Studios blir hen förd till modevärldens allra trendigaste catwalk. Ta steget och låt dig bli inspirerad, våga sticka ut och vara precis den du är – och visa det genom din klädstil. Oavsett om du vill utstråla en trendig energi eller skapa en mer stilren look, kan du låta kläderna föra dig framåt så du kan stråla.

Här har du kläder som gör att du kan skapa ett uttryck som vibrerar av energi, viljestyrka och inte minst en urban puls. Med rötter i The Capital of Scandinavia – Stockholm – tillsammans med modets allra senaste trender från Europas modehuvudstäder som Paris och Milano, skapar Acne Studios ett helt unikt uttryck i sina kreationer. Märket utmärker sig ofta genom att blanda det enkla med säsongens trendigaste färger, sannolikt har det varit en bidragande del till klädmärkets succé!

Acne Studios

Acne Studios skapades 1996 i Sverige, närmare bestämt i landets huvudstad Stockholm. Grundaren av Acne Studios, som märket hette till en början, är Jonny Johansson. Namnet Acne sägs stå för de engelska orden Ambition to Create Novel Expressions, som enkelt översatt på svenska blir ambition om att skapa nya uttryck. Märkets första butik öppnade i Stockholm tre år efter millenniumskiftet och en butik i den danska huvudstaden Köpenhamn, samt i Berlin lät inte vänta på sig i många år.

Idag finns märkets klädbutiker i ett stort antal städer runt om i världen, såsom i engelska London, amerikanska New York och japanska Tokyo. Till en början fokuserade Acne bara på jeans och det var också jeansen som gjorde märket så välkänt. Idag ingår många olika typer av kläder, skor och accessoarer i kollektionerna. Acne Studios ingår ofta samarbeten med andra svenska eller utländska märken.

Shopping på dina villkor

Acne Studios kollektioner kan användas vid många olika tillfällen och kan med fördel kombineras på olika sätt. Behöver du något nytt och trendigt som kan liva upp ett par jeans, en klänning eller en tröja hemma i garderoben? I så fall är du på rätt spår här. Klädernas design bildar en förmåga att lyfta och bära fram enskilda plagg på ett innovativt sätt.

Kläderna passar personer i alla åldrar och med olika typer av uttryck. Många kollektioner har en flytande utstrålning mellan det feminina och maskulina, där färg och form ofta skapar en levande och urban styrka, där den som bär kläderna får lov att komma till uttryck på det sätt som hen vill.

Sätt dig tillrätta i soffan, på bussen eller var du nu än är någonstans och dyk ner bland kläderna – du kan ta god tid på dig. Här behöver du inte turas om med alla andra kunder som finns i klädbutikerna.

Kläder för alla tillfällen

Dyk ner i den senaste kollektionen och hitta ditt nya favoritplagg från Acne Studios här på Miinto. Under sin resa som modehus har märket gjort sig välkänt i såväl modekretsar som bland den breda befolkningen. Dagens kollektioner bjuder på ett brett sortiment både vad gäller klädesplagg såväl som accessoarer.

Du hittar allt från klänningar, byxor och shorts till t-shirtar, tjocktröjor och kjolar. Detsamma gäller utbudet av accessoarer som bara växer från säsong till säsong. Här finner man bland annat skor, kepsar, mössor och väskor i alla tänkbara former. Inte minst vinterkollektionerna bjuder på många fantastiska kreationer. I de fallen handlar det främst om jackor, kappor och trenchcoats som alla är tillverkade för att passa det kalla klimatet i Skandinavien. Med Acne Studios får du helt enkelt design i toppkvalitet.

Unika kollektioner

Det unika med Acne Studios kollektioner är ofta den detaljrikedom som lyfts fram i många av plaggen och accessoarerna. Genom att titta närmare på skorna, väskorna, jackorna eller byxorna från modehuset så kan man tydligt se den noga genomtänkta designen. Det råder ingen tvekan om att Acne Studios är en föregångare när det kommer till skandinaviskt mode. Det är särskilt på senare år som modehuset har tagit plats i det allra främsta rummet i modekretsarna.

Modehusets nytänkande sätt att kombinera olika typer av material är exceptionellt. Här handlar det både om traditionella och otraditionella material som genom en innovativ designförmåga har förenats och bidragit till de senaste trenderna inom modet.

De senaste åren har modet gått från att vara en i huvudsak estetisk faktor till något annat. Modet har kommit att bli en allt större del av bärarens uttryck även när det kommer till personlighet. Det sättet vi klär oss på är alltså i allt större utsträckning med och bidrar till den unika identitet som varje person uttrycker. Det råder inga tvivel om att modehuset är en trendsättare när det kommer till innovativt mode som på alla sätt och vis är unikt och nytänkande.

Nytt och fräscht i garderoben med Acne Studios

Här på Miinto hittar du ett stort sortiment av kläder och accessoarer från Acne Studios. Du har möjlighet att botanisera runt bland alla kreationer i lugn och ro här på sidan. Det gör att du slipper all stress som finns i det traditionella klädbutikerna på stan.

Vill du ha en enkel men stilren outfit som ändå sticker ut på jobbet? Eller är du kanske på jakt efter en outfit som får dig att glänsa på kompisens middag? Då kan Acne Studio ge dig mängder av inspiration och valmöjligheter. Deras stilrena men uttrycksfulla design gör att du kan kombinera olika plagg för att uttrycka dig själv, vilket gör din klädstil personlig och unik.

Med märkets unika färgkombinationer och urbana mönster kan du skapa en outfit som beskriver just dig. Kollektionerna skiljer sig oftast ganska brett från varandra, och du kan hitta nya favoriter säsong efter säsong. Ge dig själv lite tid, och kika igenom Acne Studios breda sortiment av unika designkläder. Hitta dina personliga favoriter, och njut av kläder i absolut högsta kvalitet både vad gäller material såväl som design.

filter (4)

3 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1