Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Animale

Animale är ett populärt designermärke som du kan hitta i butiker i flera länder runt om i världen. Deras kläder är kvinnliga och innovativa. Plaggen bärs av modemedvetna kvinnor och fungerar lika bra på jobbet som på middagen eller till eftermiddagsfikan med kompisen.

Varumärket Animale grundades i Saint Tropez av Jacques Ruc som har över 30 års erfarenhet av att arbeta med mode och design på den internationella marknaden. Medelshavsursprunget är dock något som Animale tagit till vara på och låtit reflekteras i plaggen. Animale har även flera noga utvalda designers som arbetar hårt med att skapa innovativa och kreativa kollektioner. Att de haft just detta fokus syns tydligt på de orginella och funkionella men mycket stilrena plaggen. Färgerna är ofta jordnära och naturliga, men blandas bland upp med plagg i starkare färger på ett väldigt effektfullt sätt.

Animales kollektioner är uppskattade runt om i världen och finns idag att köpa i butiker i över 30 länder. Huvudkvarteret ligger på tropiska Bali och här visas de allra senaste kollektionerna upp i ett privat showroom för tilltänkta köpare.

På miinto.se hittar du ett gediget utbud av toppar, kavajer, kjolar, klänningar och byxor från Animale. Många kan du dessutom med fördel matcha i olika kombinationer.

filter

11 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1