SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Atlas Design (3)

Det svenska varumärket Atlas Design som i sin tur är en del av Atlas Design Group AB, grundades i Göteborg år 1943 och ägs idag av företaget Tied Up AB.

Atlas Design designar och tillverkar accessoarer för både män och kvinnor, samt underkläder, nattkläder, skjortor och slipsar. Tradition, kunskap passion och kvalitet är några av varumärkets grundpelare. Tradition står för det faktum att i över 65 år har varumärket exploaterat sin företagsstiftelse vilket är en viktig del i varumärkets existens och en stor del i dess historia och identitet.

Kunskap: De personer som arbetar för varumärket har tidigare erfarenhet och kan branschen samt sitt företag vilket gör att de kan leva upp till sina kunders behov och på så sätt ge dem vad de önskar och behöver.

Kvalitet: Atlas Design har sedan sitt grundande i mitten på 1990-talet alltid levererat produkter av mycket hög kvalitet vilket är något de alltid kommer att fortsätta med.

Passion: En välarbetad design och hög kvalitet får man inte fram utav endast kunskap och tidigare erfarenhet, här krävs även passion för det man gör samt fantasi och kreativitet.

Atlas Design Group AB har idag dotterbolag i Danmark, England och Tyskland samt ett kontor i Italien där man fokuserar på och arbetar med produktutveckling. Atlas Design Group ABs mål är att bli Europas ledande modevaruhus för accessoarer för både män och kvinnor. En unik och ultimat kombination av kundrelationer, kreativitet samt ett starkt driv har gjort varumärket Atlas Design till ett av de ledande på marknaden för accessoarer. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

3 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken