Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Avet

Det spanska varumärket Avet kom ut på den nationella marknaden år 1952 och tog sig in på den internationella marknaden först år 1980. Avet designar och producerar underkläder för kvinnor och tjejer.

Varumärket släpper två kollektioner årligen vilket gör att det kan i sin design och produktion vara väldigt flexibelt vad gäller införlivandet av nya trender och modenyheter. Ett av varumärket starkaste kort, som tagit Avet långt, är den stora kollektionen fylld av basprodukter, dessa i över 100 olika modeller.

Avet ägs av företaget Vilaseca S.A. som även har varumärket Set. Set är den del av företaget som designar och tillverkar underkläder för män och killar. Företaget Vilaseca S.A. är alltså uppdelat i två; Avet och Set.

Varumärkets kollektioner tillverkas i material som bl.a. bomull och lycra. Dessa material gör att samtliga produkter har hög kvalitet och är bekväma att ha på sig.

Sedan år 2002 har varumärket arbetat med att vara mer innovativt, detta med hjälp av en kommitté som grundades samma år av just denna anledning. De människor som utgör denna kommitté träffas regelbundet för att sprida detta innovativa koncept på företaget. Detta görs bl.a. för att hela tiden finna nya idéer, utvecklas och för att kunna ge sina kunder vad de önskar och vill ha.

Bland Avets kollektioner av underkläder för kvinnor och tjejer finner du produkter som bl.a. trosor, bh samt även kläder att ha när du sover, som bl.a. pyjamas och nattlinnen. Samtliga produkter är designade och tillverkade i bekväma passformer och har en feminin och klassisk stil. 

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.