På grund av en stor mängd beställningar kan du uppleva förseningar i leveransen l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Stor mängd ordrar därav sena leveranser
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Dranella

Varumärket Dranella grundades år 1956 men år 2002 togs varumärket över av Fransa Clothing Company och varumärket fick då en ny lansering som framförallt gjorde varumärket mer känt på den skandinaviska marknaden. Idag är varumärket Dranella en del av BTX Group som i sin tur är ett av de största textilföretagen i norra Europa.

Varumärket Dranella vänder sig till den målgrupp som utgörs av feminina kvinnor och som är självsäkra och tror på sig själva. Denna kvinna har en kreativitet som gör att hon ser avslappnad ut men samtidigt välklädd i sin outfit. Hon lyfter även fram sin kvinnlighet med bl.a. olika accessoarer och i sin kombination av olika klädesplagg. Hon mixar och matchar med kläder och accessoarer som är råa, klassiska och feminina och som framhäver just hennes personlighet. Hon har ett öga för och en förkärlek till vackra och naturliga material och hon är mån om sitt yttre. Hon vågar stå upp för sig själv och fattar egna beslut i sin vardag vad gäller bl.a. sin karriär, lediga tid, sin livsstil och just sin klädstil.

Bland varumärkets samtliga kollektioner kan du finna produkter som bl.a. ytterkläder, blusar och olika toppar, byxor och andra nederdelar samt mycket mer. Varumärket fortsätter att ta sig an en allt större plats på marknaden och idag finns det hos återförsäljare i flera ställen runtom i världen, bl.a. USA, Australien, Belgien, Tyskland, Nederländerna, Polen, Finland och många fler.

filter (1)

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.