Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
15% på REA med kod: SS22
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Epic

EPIC är ett av Europas populäraste tillverkare av resväskor. Med fokus på miljö och kvalitet har detta svenska varumärke med säte i Göteborg gjort sig vida känt för sina designrika, praktiska och slitstarka väskor. På Miinto.se kan du shoppa EPIC väskor till väldigt låga priser. Passa på och ta del av vår reakampanj. Här hittar du läckra resväskor från EPIC till kraftigt rabatterade priser!

Sveriges största tillverkare av resväskor

EPIC har funnits sen 2004 och är idag Sveriges största tillverkare av funktionella resväskor. Detta är ett varumärke vi kan vara riktigt stolta över! I hjärtat av verksamheten finns ett klart nytänk där miljö och kvalitet står högt i kurs. Färg, form och material utgår från ett skandinaviskt perspektiv. Idag säljs EPIC resväskor i Europa, Nordamerika och Australien genom 686 återförsäljare. Störst är man i Skandinavien men väskornas innovativa design och fantastiska kvalitet fortsätter att röna stora framgångar runtom i världen.

Stil, kvalitet och teknologi

Med en EPIC resväska står du garanterat ut vid bagagebandet på flygplatsen. Sedan många år tillbaka tillverkar EPIC ett brett sortiment av stilfulla väskor och accessoarer i en mängd olika färger och modeller. Designen är fantastisk snygg men också praktisk. Den allra senaste väsktekniken tillämpas med ett särskilt fokus på design och innovation. Hårt beprövade material används vid framställningen av varje väska. Målet är att tillverka en långsiktigt hållbar produkt som användaren kan ha glädje av i många år framöver. I deras utbud ingår resväskor, kabinväskor, nylonväskor och cityshoppers i en mängd olika färger och modeller. Designen är renodlat skandinavisk och mycket uttrycksfull, på snudden till konstnärlig!

Kvalitén på dessa väskor är minst sagt unik. EPIC använder endast lättviktiga och högpresterande material. DuraLITE, polypropylen och polykarbonat garanterar att du får en stark och slagtålig väska. Med SpaceBOOST får du extra utrymme utan att det förstör formen på väskan. Utrustade med ett 360° fyrhjulsystem blir framkomligheten så mycket lättare eftersom hjulen också roterar vertikalt, sk. Airspeed DualTRAK teknik. Du behöver inte heller oroa dig för att hjulen lossnar eller går sönder. EPIC väskor är utrustade med starka, stabila och fantastiskt smidiga hjul som är svåra att slita ut.

Trendiga resväskor från EPIC

Letar du efter mer än bara en resväska är det EPIC du ska kika närmare på. Här hittar du eleganta resväskor i monokroma toner som svart, beige, orange, grönt och blått men också färsprakande modeller med utsökta naturmönster. I senaste kollektionen från EPIC kan du shoppa hårda resväskor och mjuka resväskor, kabinväskor och hela set i varierande storlek. EPIC Crate Reflex, EPIC Discovery Neo, EPIC Phantom SL och EPIC Crate EX Wildlife är alla populära modeller som finns med i senaste säsongens utbud. Skalet på väskorna består av TwinTECH teknologi som garanterar en låg vikt och en oöverträffbar hållfasthet på din väska.

Varje resa ställer höga krav på din väska. Resväskorna från EPIC är gjorda av ett hexacore-skal som ökar hållbarheten rejält. Det här är väskor som kan släpas, staplas, slängas och pressas utan problem. Upptäck hur enkelt det är att resa med EPIC. Unna dig en snygg och slitstark väska som står pall mot alla påfrestningar. Väskorna har dessutom en flerårig flygskadegaranti ifall olyckan skulle vara framme. På Miinto.se kan du fynda med upp till 30% rabatt på utvalda väskor från EPIC!

filter (1)

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.