Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Eva & Claudi

Varumärket Eva & Claudi grundades år 1991 av Eva Ingemar och Pia Claudi, båda utbildade till designer. Sedan grundandet har varumärket expanderat kontinuerligt och har idag fått sig en stabil plats på den internationella marknaden. Varumärkets karaktäristiska design och öga för detaljer och mönster har gjort det väl känt världen över.

Båda grundarna utbildade sig på Kolding Designerskola. Eva Ingemar och Pia Claudi lägger stor vikt och fokus på att ett kompromisslöst mode för kvinnor som gärna vill skilja sig något och sticka ut lite ur mängden i det vardagliga livet. Varumärkets design har en kärlek till härliga färger, unika mönster och en drös av stilfulla detaljer av olika slag. Allt detta tas med i skapandet av klädesplaggen för att få en så hög kvalitet som möjligt på produkterna.

Varumärkets har en röd tråd som går genom dess samtliga kollektioner vilken är en figursydd kavaj. Utöver denna kavaj som återfinns i varje kommande kollektion så är varumärkets mål att kunna klä kvinnor från topp till tå och därför är även dess kollektioner utformade där efter. Eva & Claudi släpper fyra kollektioner per år och i dessa kan du finna klädesplagg som bl.a. tröjor, skor, klänningar, byxor, ytterkläder, accessoarer och mycket mer.

Varumärkets framsteg på marknaden har gjort att du idag finner dess produkter hos ett flertal återförsäljare i olika länder världen över, detta både i befintliga butiker och online vilket gör att du enkelt kan shoppa Eva & Claudis kollektioner och produkter på det sätt som passar dig bäst. 

filter (1)

1 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1