FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Freddieg (18)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

18 produkter funna

Freddieg

FreddieG designar och tillverkar främst unika och snygga t-shirts för både kvinnor och män, tjejer och killar i många olika åldrar.
Plaggen passar perfekt till dem som gillar "street style" eller till de som gillar att mixa och matcha med lediga och häftiga t-shirts som har ortroligt snygga tryck.
T-shirtarna utstrålar attityd och passar perfekt såväl till vardags som till en festkväll om man vill vara ledigt men snyggt klädd.
Sedan start i december 2010 har varumärket hunnit lansera 8 kollektioner, med en nionde kommande nu i december 2012.
Det bästa med märket är att alla plagg lanseras i limiterade upplagor så man kan vara säker på att inte alla kommer kunna bära samma t-shirt som en själv.
Utöver dessa snygga, unika t-shirts jobbar varumärket nu för att kunna börja sälja koftor, tröjor, skjortor och jackor i samma härliga stil.
FreddieG är ett utvecklande varumärke som fått mycket positiv respons av sina köpare och med sina snygga plagg kommer företaget med stor sannolikhet fortsätta att utvecklas.
Varumärket säljer sina coola kläder på flera olika nätbutiker och i åtta stycken t-shirt store butiker runt om i Sverige, man hittar dem bland annat hos Sreet 145 som ligger i Tyresö Centrum.
 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

70.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken