Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Galliano

Varumärket ägs idag bland annat av Bill Gaytten. Bill Gaytten föddes år 1960 och hans plan var till en början att följa hans pappas fotspår. Han började därför studera till arkitekt i London. Dock hade han redan vid tidig ålder ett öga för och mycket kunskap om innovativa mönster, drapering och skärning vilket idag är vad som definierar varumärket Galliano.

Bill Gaytten har arbetat tillsammans med John Galliano sedan år 1994 och sedan dess är han även bosatt i Paris. Bill Gaytten såg redan i början på 1990-talet att varumärket Galliano var något som skulle komma att bli stort och som skulle komma att kunna mätas med bl.a. Dior. Bill Gaytten blev snabbt en del av varumärkets designer-team och sedan år 2011 är han konstnärlig ledare på Galliano.

Varumärket Galliano är ett varumärke byggt på vänskap samt kunskap och expertis. Galliano står bl.a. för romantik, stämning och teknisk innovation vilket också är en del av den vision som ska ta varumärket framåt. Varumärket är känt för att erbjuda sina kunder kollektioner som bemyndigar känslan i mode, trendsättaren och individen. Bland utbudet finner du kollektioner med klädesplagg för både män och kvinnor, allt från vardagliga kläder och ytterkläder till klädesplagg med en festligare look. Du kan även handla accessoarer, väskor och plånböcker från varumärket Galliano.

Under åren har varumärket bl.a. arbetat med ett flertal supermodeller i sina kampanjer, exempel på några av dessa är Agyness Deyn, Maria Carla Boscono, Sasha Pivovarova, Lindsay Wixson och Ginta Lapina. 

filter

6 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1