Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Geggamoja (5)

Varumärket Geggamoja drivs av Anna Rietz och Sara Marmsjö tillsammans med ytterligare fem anställda. Varumärket designar och producerar kläder för barn och ville därför då också ha ett namn som barn gillar och lätt kommer ihåg, därför kom det att heta just Geggamoja.

Geggamojas kläder är praktiska och sköna samt anpassade efter barns lek och rörelser. Kläderna görs i material som är lätta att bära, dessa material är bl.a. fleece, trikå och college. Merparten av produkterna är miljövänligt tillverkade och i miljövänligt material och certifierade av GOTS som står för Global Organic Textil Standard. Kläderna är i härliga färger med roliga detaljer vilket ger plaggen lite extra attityd och de passar bra att bära både på dagis och när det är dags för kalas.

Bland Geggamojas samtliga kollektioner kan du finna produkter som bl.a. ytterkläder, jumpsuits, lång-och kortärmat, klänningar, byxor, shorts, pyjamas och mycket mer. Samtliga produkter har en touch av det något mer vuxna, dock i miniatyr.

I Sverige kan du finna Geggamojas produkter hos återförsäljare i hela landet, ända nerifrån Skanör upp till Arvidsjaur. Förutom i Sverige säljs varumärkets produkter även i stora delar av Europa och i Australien. Produkterna finns att köpa både online och i befintliga butiker. Förutom här på meinto.se säljs de online här i Sverige på sidor som bl.a. lekmer.se och nelly.com. Du kan även finna varumärket på Facebook där det ibland har en del tävlingar och liknande. Varumärket syns ofta på olika mässor, arbetar med en del samarbeten och stödjer bl.a. Ronald McDonald Barnfond.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

5 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Om du inte är nöjd kan du returnera utan kostnad

Fristående modebutiker

På Miinto samlar vi mode från mer än 900+ modebutiker i Europa

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+120.000 styles

Från mer än 2.500 varumärken