Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Giuseppe Zanotti

Det exklusiva, italienska modevarumärket Giuseppe Zanotti har levererat glamorösa, stilrena kollektioner ända sen det hela startade i 1994. Varumärket specialiserar sig på skor och det är tal om extra-allt-skor. Giuseppe Zanotti vågar tänja på gränserna när det kommer till mode och leker med explosiva färger, praktfulla material och unika detaljer. Det italienska modevarumärkets kreationer har burits på catwalken av många kända ansikten genom tiderna, och utstrålar minst sagt en känsla av stil och exklusivitet.

Ett modernt hantverk

Giuseppe Zanotti ger oss en wow-känsla med lekfulla djurmönster, glittrande detaljer och det där lilla extra i precis varenda design. Zanottis unika skor och accessoarer är dock så mycket mer än en bara fröjd för ögat. Designern står bakom ett modernt hantverk som har skapats och designats med kärlek och kreativitet. Färger, material och detaljer är utvalda med omsorg för att skapa den perfekta skon som är så mycket mer än en bara sko. Den är en livsstil, en känsla och en image. De ikoniska skorna från Giuseppe Zanotti utstrålar både självkänsla och spänning. Så rulla ut röda mattan, för här hos oss på Miinto hittar du några av de absoluta favoriterna från Giuseppe Zanotti - och det urvalet vill vi förstås dela med dig!

Sensuella, rockiga och ikoniska

Sexiga klackar, coola skinboots och moderna sneakers. Alla i Giuseppe Zanottis helt egen version och i en kombination av sensualitet och rock & roll. Modedesignern har lyckats sätta sin egen prägel på varenda produkt och vi bara älskar det. Zanottis ikoniska skor håller hög kvalitet och fås i många olika modeller och färger hos oss här på Miinto. Här hittar du lekfulla leopardmönster, glittrande detaljer och ett hav av färgkombinationer och kreativa designer.

Hos Miinto hittar du det bästa från Guiseppe Zanotti.

På den här sidan hittar du utvalda produkter från den italienska modedesignern Giuseppe Zanotti. Vi kan säga så mycket att ett par skor från denna italienska modedesigner är den perfekta twisten till vilken outfit som helst. Så släpp loss i denna magiska värld av lyx och flärd hos oss på Miinto. Här kan du utforska några av Giuseppe Zanottis otroliga verk och hitta dina personliga favoriter. Låt dig fängslas av denna exklusiva designer och kastas in i en glamorös miljö i sann Giuseppe Zanotti anda.

Lyxiga tofflor, varma boots, och höga, djurmönstrade klackar är bara en bråkdel av vad vi har samlat ihop från Giuseppe Zanottis. Modevarumärkets enastående hantverk ligger i den övre prisklassen, därför kan du även välja att betala på avbetalning när du handlar hos oss på Miinto.

filter (1)

5 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1