Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Holubar

Det klassiskt amerikanska varumärket Holubar grundades år 1946 i Colorado av Alice och Roy Holubar. Varumärket har sedan dess designat, producerat och sålt produkter anpassade för vistelser och aktiviteter utomhus. Ett år efter varumärkets grundande, närmare bestämt år 1947, började Holubar ta sig en allt större plats på marknaden efter att ha lanserat Holubar Mountaineering.

Till en början var Holubar ett varumärke som till största del sålde sina produkter på orderbeställningar och det hade en katalog med över 143 produkter. Varumärket såg till så att det skulle bli sett på marknaden och det började så sakteligen sprida sig, först genom hela Colorado och sedan runtom i hela USA. Varumärket fick mycket uppmärksamhet för sin höga kvalitet och det pionjär-arbetet som utfördes av de båda grundarna Roy och Alice Holubar. De båda banade även väg för ett flertal olika tekniker som kommit att snappats upp av ett flertal andra olika varumärken inom samma eller en liknande bransch. Med sitt innovativa tänkt vilket var vad som drev varumärket framåt så inspirerade Roy och Alice Holubar många andra som efter dem började ta sig in på marknaden.

Varumärket har under alla år hållit en nära och bra kontakt med bland annat bergsklättrare och utomhus entusiaster. Detta är en stor den av den succé varumärket uppnått under sina år då det gjort att varumärket på ett smidigt sätt har kunnat leverera och erbjuda sina kunder just precis vad de behöver och vill ha, detta tack vare den insikt varumärket fått till följd av dessa relationer. 

filter (1)

2 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1