Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

House of Dagmar (13)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

13 produkter funna

House of Dagmar

Det svenska varumärket House of Dagmar grundades på våren år 2005 och drivs av de tre systrarna Kristina Tjäder, Karin Söderlind och Sofia Wallenstam. Alla tre systrar har tidigare erfarenhet av branschen och innan varumärkets grundande hade den ena systern, Karin Söderlind, bl.a. arbetat för H&M och Christian Lacorix. House of Dagmar är ett känt namn inom modebranschen och varumärket är med sin sofistikerade och okonventionella stil mycket omtyckt. Varumärket har fått ett flertal priser och utmärkelser både i Europa, Asien och USA. Några av dessa priser och utmärkelser är ”Garbohatten”, ”Rookie of the year”, ”Best new designer of the year” och år 2011 vann House of Dagmar Guldknappen.

House of Dagmars produkter är av hög kvalitet och i fina material. Varumärket låter sig inspireras av bl.a. konst och musik blandar glamour med olika trender, färger och mönster. Dock är systrarnas största inspirationskälla deras mormor Dagmar som de låtit varumärket döpas efter. Systrarnas mormor Dagmar arbetade även hon inom modebranschen och inspirerade systrarna till att utveckla sitt intresse för mode och design redan vid tidig ålder.

Samtliga kollektioner är feminina och många av varumärkets produkter är stickade för hand och/eller är prydda med handgjorda detaljer. När det kommer till just detaljerna och färgerna har systrarna bakom varumärket tagit idéer från och låtit sig inspireras av 1920 och 1930-talet. Bland House of Dagmars kollektioner kan du finna produkter som bl.a. stiliga byxor och kavajer, klassiska toppar och blusar, feminina klänningar i vackra färger, skor och accessoarer. Produkterna ger en härlig, chic känsla och ett väldresserat intryck.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken