SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70% | Fri frakt vid köp över 499,-

SUMMER SALE - SPARA UPP TILL 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

IsaDora (0)

Varumärket Isadora grundandes år 1983 av det svenska företaget Invima AB. Invima AB grundandes och ägdes av Ingvar Vigstrand och Ingrid Bengtsson som vid det här laget redan hade tidigare erfarenhet från och kunskap om kosmetik – och skönhetsbranschen. De både kände att det fanns ett flertal viktiga saker som saknades hos de tidigare varumärkena inom denna bransch; bl.a. färger, bra kvalitet, kvinnlighet, oparfymerade produkter samt rimliga priser som ger alla kunder möjligheten att kunna ta del av produkterna.

Efter mycket om och men kom de båda fram till att de skulle döpa varumärket till just Isadora vilket snabbt registrerades världen över. Redan samma år som varumärket grundandes lanserade Isadora sina första produkter i svensk butik, den första exporten skedde redan ett år senare och då till grannlandet Norge. Kort därefter fanns varumärket nu i hela Skandinavien och det dröjde inte länge innan länder från hela världen köade för att få köpa in produkter från Isadora.

Det svenska varumärket Isadora kombinerar rimliga priser med mycket hög kvalitet, en kombination som tagit varumärket långt. Varumärket arbetar med mycket fina, råa material som inte adderas med parfym utan gör sig minst lika bra utan. Produkterna har även en elegant design. Sortimentet utgörs av härliga färger, trendig design och det vida sortimentet uppdateras ständigt med nyheter. Varumärkets hjärta har sedan dess grundande för över 30 år sedan funnits i Malmö, här sköts allt från framtagningen av nya produkter till marknadsföringen av dem.

Idag finns varumärket hos återförsäljare i över 40 länder runtom i världen. 

Filter Radera alla

KÖN

Hittade inga resultat

Kategorier

Hittade inga resultat

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Hittade inga resultat

Färger

Hittade inga resultat

0 produkter funna
filter

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 30 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken