Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

James Perse

Varumärket James Perse har fått sitt namn från och grundades av James Perse. James Perse föddes i Los Angeles, Kalifornien år 1972. Här växte han upp och hade en barndom som innehöll en blandning av både häng på stranden, hockey och många stunder spenderade han i sin pappas butik som hette Maxfield. James Perse inspirerades mycket av sin pappa och hans butik och han utbildade sig inom mode i Europa och Asien.

Förutom mode hade James Perse ett intresse för sport vilket var vad som faktiskt fick honom i kontakt med modebranschen. Då han ej kunde finna en basebollkeps som han tyckte var väl designad började James Perse att år 1991 designa basebollkepsar till hans pappas butik Maxfied. Dessa kepsar blev snabbt mycket populära och till och med regissörer beställde dessa kepsar till deras filmer och olika produktionsbolag inom musikvärlden beställde dessa kepsar till att ha under turnéer

År 1994 lanserade James Perse en kollektion med t-shirts vilket även det blev mycket populärt och kollektionen fick snabbt trogna kunder. Detta ledde till att han två år senare designade sin första egna kollektion vilken satte grund för varumärket James Perse. En kollektion blev snabbt två. De första två kollektionerna som kom att lanseras hette Standard James Perse for high-quality basics och James Perse Los Angeles ready-to-wear items. De både kollektionerna var designade för kvinnor, det var först år 1998 som den första kollektionen för män släpptes på marknaden. Sedan dess har varumärket fortsatt att utvecklas och expanderats med en enorm passion. 

filter (1)

4 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1