Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Back

Jumperfabriken

Efter många års erfarenhet inom inköp & design hos svenska klädvarumärken som Brothers och Sisters så kände de båda grundarna tillika vännerna, Elisabeth och Tullis Zervakos, att det var rätt tidpunkt att förverkliga deras alldeles egna kläddröm; drömmen om ett eget varumärke. När varumärket Jumperfabriken bildades under hösten 2007 så var de något av pionjärer inom slowfashion där de förespråkade långsamt mode istället för ett slit-och slängsamhälle där en jumper ofta var ett spontanköp som användes en eller som värst – blev liggande oanvänd i garderoben.

?

Föddes ur en frustration kring fast fashion

?

Grundarna Elisabeth och Tullis kände en frustration kring det snabba modet som växte sig allt starkare och såg en nisch för stickade plagg i riktigt fin kvalitet och i fina modeller, mönster och färger som inte bara ser snygga ut utan även håller länge, är tidlösa och kan ärvas vidare i flera generationer - Jumperfabriken var fött. Företaget grundades i Göteborg och det är även där som varumärket fortfarande har sin bas.

?

En känsla ifrån förr i ny tappning

?

Genom Jumperfabriken önskade grundarna att återuppliva en känsla från förr men med moderna snitt och i moderna garner. Helt enkelt allt det goda ifrån 50-talet men i en ny och spännande tappning. Inspirationen till kollektionerna hämtade Elisabeth och Tullis ifrån en resa tillbaka i tiden där de gjorde ett djupdyk i deras mammors fotoalbum daterade 50, 60 och 70-tal.

De konstaterade att människor tycks ha haft en förmåga att alltid klä sig stiligt och uppklätt utan att se för överdressade ut på den tiden och förundrades över hur välklädda alla personer på bilderna såg ut. Och det är precis den känslan som Jumperfabriken önskar förmedla med sin nygamla design – den välklädda stilen ifrån förr men i nya tappningar. Med en unik känsla för stickningsdesign tillsammans med deras utstuderade stickningskonst så har Elisabeth och Tullis lyckats återupplivat modellerna ifrån förr som vi älskar men uppdaterat dem för att passa extra väl in i dagens mode.

Plagg tillverkade med kärlek

?

Huvudplagget i Jumperfabrikens sortiment är inte helt otippat just jumpern men dess övriga sortiment kommer inte att göra dig besviken. Här återfinns allt ifrån tunnare tröjor, kjolar, stickade toppar och långa klänningar. Majoriteten utav Jumperfabrikens plagg går i dova, naturnära färger men du som vill pigga upp garderoben ytterligare hittar även starkare färger så som orange, rosa och rött inom sortimentet.

Hos Jumperfabriken har man vågat leka med nya trender i en unik kombination med former som har funnits med sedan nutidens mor-och farföräldrar var unga. I Jumperfabrikens sortiment finns det något för alla smaker och åldrar – vare sig du letar efter något riktigt unikt eller vill addera ett neutralt basplagg till din garderob. Letar du efter en kärleksfull present till någon som du håller extra kär? Då har Jumperfabriken garanterat plagget för den perfekta presenten, som både värmer och kommer att hålla genom flera generationer.

?

Njut av en resa tillbaka i tiden i ny tappning och klicka dig runt bland Jumperfabrikens många skatter! Svensk design i ny tappning när den är som allra bäst!

filter (2)

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.