0 SEK

Kask

Filter Clear All
0 products found

Kask

De två skidåkarna Sverre Liliequist och Kaj Zackrisson startade det härliga möss varumärket Kask under år 2000. Under flera års tid hade Sverre virkat egna mössor och nu kände killarna att det var läge att utveckla det hela och sätta namn på mössorna, vilket blev Kask.
Deras filosofi var att skapa "unika mössor att bära med stolthet" vilket de verkligen lyckats med då de har ett unikt utseende som känns både lekfullt och trendigt.
Mössorna erbjuds i många olika modeller och utföranden så man ser allt från enfärgade till randiga, mönstrade med blommor och mycket mer.
Det är bara att kika igenom det stora utbudet för att hitta den produkt som faller dig bäst i smaken, det svåra är oftast bara att man hittar flera.
De snygga och roliga mössorna passar perfekt till allt friluftsliv, såväl om det är en skogspromenad med familjen, till jobbet eller ute i skidbacken.
Efter 10 år i branschen har varumärket utvecklats och idag säljer de också skidglasögon, strumpor, underställ och stickade mössor, allt i en lika härlig och snygg design.
Alla produkter är tillverkade av bra material som håller hög kvalitet och komfort, så för den snygga designen och den goda kvalitén säljs varorna för rimliga priser.

filter / 0 products

Vi beklagar! Den valda produkt / det valda brand är tyvärr slutsåld och finns inte tillgänglig. Men oroa dig inte – Vi har massor av andra fina produkter och brands som du kan skämma bort dig själv eller andra med. Innan du söker vidare bland miinto´s produkter, vill vi gärna hjälpa dig att hitta det du söker efter, Se dina rekommendationer nedanför.

Happy Shopping!

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Betala med faktura

30 dagars faktura och delbetalning

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Fri retur

Fri frakt vid köp över 499 kr

50.000+ STYLES

Från mer än 2000 varumärken

Användbar information