FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Kask (0)

Filter Radera alla

AVDELNING

Hittade inga resultat

Kategorier

Hittade inga resultat

UNDERKATEGORI

Hittade inga resultat

Storlekar

Hittade inga resultat

Färger

Hittade inga resultat

Pris

Prices between - SEK

0 produkter funna

Kask

De två skidåkarna Sverre Liliequist och Kaj Zackrisson startade det härliga möss varumärket Kask under år 2000. Under flera års tid hade Sverre virkat egna mössor och nu kände killarna att det var läge att utveckla det hela och sätta namn på mössorna, vilket blev Kask.
Deras filosofi var att skapa "unika mössor att bära med stolthet" vilket de verkligen lyckats med då de har ett unikt utseende som känns både lekfullt och trendigt.
Mössorna erbjuds i många olika modeller och utföranden så man ser allt från enfärgade till randiga, mönstrade med blommor och mycket mer.
Det är bara att kika igenom det stora utbudet för att hitta den produkt som faller dig bäst i smaken, det svåra är oftast bara att man hittar flera.
De snygga och roliga mössorna passar perfekt till allt friluftsliv, såväl om det är en skogspromenad med familjen, till jobbet eller ute i skidbacken.
Efter 10 år i branschen har varumärket utvecklats och idag säljer de också skidglasögon, strumpor, underställ och stickade mössor, allt i en lika härlig och snygg design.
Alla produkter är tillverkade av bra material som håller hög kvalitet och komfort, så för den snygga designen och den goda kvalitén säljs varorna för rimliga priser.

filter

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 2000 varumärken

Användbar information