FRI FRAKT ÖVER 499KR OCH FRIA RETURER T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Minnetonka (11)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

11 produkter funna

Minnetonka

Minnetonka skor tillverkas av de allra bästa designers och hantverkare. Minnetonka använder sig bara av de allra bästa material man kan komma över. Minnetonka grundades år 1946 av Philip Miller och varumärket har sedan dess varit en bad och stapel för den amerikanska stilen. Minnetonka är ett familjeägt varumärke och har så varit i över tre generationer, ägandet av varumärket är nu inne på sin fjärde generation. Varumärket Minnetonka har ett rykte om sig att vara ett varumärke med stor expertis vad gäller yrkesmannaskap, material av hög kvalitet och en utpräglad och säregen stil som fungerar bra oavsett tid. 

Sex år efter varumärkets grundande, närmare bestämt år 1952 börjar Philip Millers son Marshall att arbeta på Minnetonka. År 1966 börjar varumärket få en snabb spridning i hela USA och cirka 10 år senare tar det sig även in på den Europeiska marknaden. År 2009 var varumärkets skor populära i nästan 50 olika länder spridda världen över. Idag går varumärkets produkter som sagt att finna hos återförsäljare över nästan hela världen.

Varumärket Minnetonka står för och återspeglar den amerikanska kulturens klassiska design och har så gjort sedan dess grundande. Denna design är sammanlänkad med, inspirerad av och påminner om landets naturliga och individuella traditioner.

År 2010 togs varumärket över av Jori Miller som tillhör den fjärde generationen av familjen. Varumärket ägs av den fjärde generationen idag och bärs idag av kunder i över sex olika kontinenter. Varumärket fortsätter kontinuerligt att spridas och växer sig allt starkare och större och detta till stor del av dess uppskattning hos kunderna. 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken