GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 SEK

Minymo (63)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

63 produkter funna

Minymo

Det Danska varumärket Minymo är ännu ett märke som lyckats tillverka mycket fina barnkläder med en internationell inspiration och Skandinavisk design.
De härliga kläderna är funktionella och gör att barnen kan leka och må bra i dem då de har skön passform och är tillverkade av mjuka material som alla mår bra av att bära.
Barnen kan upptäcka världen och hitta på roliga äventyr i dessa fina kläder som håller hög kvalitet och har ett spännande utseende.
Kläderna finns för både flickor och pojkar och möjligheten att "bygga" upp en hel garderob med kläder av Minymo är mycket möjlig då de erbjuder det mesta ett barn behöver.
Det passar alldeles utmärkt att mixa och matcha olika plagg från varumärket för att skapa en hel outfit med det barnen tycker bäst om.
Plaggen finns i många härliga mönster, allt från lekfulla och färglada till klassiska i marint och vitt. Detta gör att det finns något för de flesta smaker men också för de flesta tillfällen då vissa plagg passar toppen bra även till finare tillställningar.
Låt ditt barn kika bland de fina kläderna och sannolikheten är stor att de själv kommer att välja ut sina favoriter, annars får du möjligheten att göra det själv och ditt barn kommer utan tvekan att trivas i de mjuka och bekväma kläderna.
För den goda kvalitén erbjuds kläderna till bra priser för att alla ska ha möjligheten att kunna unna sitt barn plagg från detta härliga märke.
 

filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer t.o.m. 15/1 2019

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

60.000+ styles

Från mer än 7000 varumärken