Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Fri retur inom 14 dagar
Korg 0

Din kundvagn är tom

Hitta dina favorit produkter

Meny

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Miu Miu Pre-owned

Shopping på internet är inte bara kul det är också avkopplande. Scrolla ner och ta en titt på vårt sortiment av vackra vintageväskor från Miu Miu. En vintageväska är inte bara en klassisk och unik accessoar den är även producerad i en extra hög kvalité som sällan syns till på andra håll. Här har du tillfälle att ostört titta på eleganta väskor utan att bli avbruten av andra kunder i en trång butik. Det är bekvämt att handla på nätet eftersom du kan ta din tid och jämföra olika varor. En vintageväska är en svårslagen favorit till din walk-in closet.

Miu Miu

En historia om en familj som börjar med det stora varumärket Prada och en dotter om övertar sin fars butik. En butik som sålde handväskor i Milano i Italien handlade det om den gången. Många år senare har Miu miu utvecklat sig från Prada som märket tidigare var en del av. Märkets ljuvliga kollektioner innehåller allt från läckra och stilrena glasögon till snygga skor och förtjusande vintage väskor. Designen kännetecknas av en genomgående italiensk oslagbar charm som briljerar på ett underbart sätt. En stilren design och en utmärkt utstrålning kan bli en fantastisk del av just din outfit.

Typiskt för Miu Miu är bland annat att märket valt att fokusera på en snygg modernare, och enligt många i viss mån, inbjudande och ungdomligare stil. Miu Miu är storslaget italienskt mode när det är som allra mest strålande. Låt den italienska sidan komma till sin rätta genom att kombinera väska med en snygg outfit som ger ett sofistikerat och snyggt uttryck.

Låt kläderna komma till tals och skapa ett uttryck i en klass för sig

En vintageväska från Miu Miu gör underverk för din klädstil och gör dina kläder mer levande. Precis som vi använder smakförhöjare i matlagningen kan kläderna ibland också behöva lite hjälp på traven. Exempelvis en snygg accessoar eller liknande kan göra att kläderna kommer till sin fulla rätt och bli till en storslagen och unik outfit som får oss att sticka ut.

En vintageväska är inte bara ett bra köp och ett riktigt fynd, på grund av att du får en unik accessoar, som få andra går runt med på stan - den är också bra för miljön. Och i en tid då vi behöver värna mer om vår planet kan du göra miljön en tjänst genom att avstå från att köpa nyproducerade kläder och accessoarer. Här kan du själv bestämma tempot. Stressiga och stökiga butiker är ett minne blott. Jämför och bedöm vilken väska som passar bäst till dig och din helt egen stil.

Design och inspiration i en svårslagen kombination

Italien har länge varit en förebild inom modevärlden. Den italienska värmen och känslan går som en röd tråd genom alla kläder och accessoarer från Miu Miu. Letar du efter en julklapp, födelsedagspresent eller kanske bara en gåva till en person som betyder mycket för dig? Du kanske letar efter något som du kan ge dig själv. Oavsett kan du vara säker på att du finner det du söker - i vårt toppenfina och unika sortiment.

filter (2)

25 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1