Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Spara 10% EXTRA på rean | Kod: 10EXTRA
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Modström

Modström är ett danskt varumärke som grundades år 2004. Idag är Modström väl etablerat på den internationella marknaden och lanserar sex kollektioner per år.

Varumärket består av ett team som utgörs av unga med ett starkt intresse för mode som alla har tidigare erfarenhet av och en bakgrund honom sälj, design, marknadsföring och detaljhandel. Varumärket Modström strävar efter att vara innovativt, impulsivt och differentierat. Varumärkets koncept bygger på både långsiktiga och mer kortsiktiga kollektioner och Modström vill med detta koncept ständigt kunna erbjuda något nytt på den internationella marknaden.

Varumärkets stil är feminin men med en något rå och cool touch. I stilen reflekteras dynamisk och samtida mode med hög kvalitet. Varumärket vänder sig till den målgrupp som utgörs av unga, kvinnliga konsumenter som samtliga är impulsiva i hennes ständiga sökande efter nya trender som passar henne som allra bäst. De väldesignade och producerade produkterna som varumärket erbjuder i sina samtliga kollektioner ger en prestigefylld men samtidigt mainstream look. För Modström handlar det om att finna ett sätt att vara både konventionell men samtidigt modern vilket gör att varumärket sticker ut ur mängden. Dess filosofi är att ständigt skapa nya stilar genom att hela tiden presentera nya artiklar som är anpassade efter rådande säsong.

Det danska varumärket Modström grundades med idén att kunna fullborda behovet av nya sätt att uttrycka sig inom mode. Med sina kortsiktiga leveranser kommer varumärket allt närmare kommande trender vilket i sin tur uppmuntrar nära relationer och samarbeten med varumärkets samtliga kunder och återförsäljare runtom i världen. 

filter (1)

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.