Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Morris Stockholm

Morris Stockholm är ett svenskt varumärke som tillverkar stilrena kläder och accessoarer för modemedvetna män och kvinnor. En jacka eller klänning från Morris bjuder på mycket stil och kvalitet. Designen är inspirerad av det brittiska modet med en skandinavisk touch av elegans.

Morris Stockholm grundades 2003 av Jan och Eva Alsén. Namnet kommer från en klassisk herrekipering i Stockholm med samma namn som var verksamt fram tills på mitten av 70-talet. Varumärket Morris Stockholm tillverkar idag modekläder för både män och kvinnor. Från början var det dock skräddarsydda herrplagg man designade med inspiration från det italienska modet. För att vidareutveckla märket lanserade man en damkollektion under namnet Morris Lady som blev en omedelbar succé. Detta populära konfektionsföretag har stadigt vuxit med nya spännande kollektioner varje år som bjuder på kreativa snitt och moderna toner. Så sent som 2018 såldes en stor del av företaget till den norska koncernen Holta Invest. Genom närmare 300 återförsäljare levererar Morris Stockholm skandinaviskt mode till hela Europa. Idag har man tre olika klädlinjer som årligen släpper nya fräscha kollektioner: Morris Lady, Morris Man och Morris Heritage.

Brittisk preppystil möter nordisk design

Hos Morris möts den brittiska preppy-stilen av det stilrena skandinaviska uttrycket. Med innovativa detaljer och färgrika kollektioner som bjuder på klassiskt mode i en helt ny tappning lyckas Morris förmedla en unik känsla för stil. Du hittar exklusiva kläder för de allra flesta tillfällen. Det märks att Morris inspireras av tradition men gärna tänjer på gränserna i valet av färg och material. Det här är preppymode med en gnutta excentricitet. Basen går att finna i det brittiska modet men här blandas influenser från både det italienska och amerikanska modet. De raka och stilfulla linjerna kommer förstås från vår egen skandinaviska stil. City chic skulle många vilja beskriva Morris. Preppy chic är ett annat bra namn på stilen man finner i dessa eleganta kollektioner. Morris är modernt och spännande, vågat och trendigt, men alltid väldigt stilfullt.

Ett fullfjädrat modehus

Letar du efter ny trendig jacka? Då hittar du säkert något som passar hos Morris Stockholm. Morris är ett märke som har vuxit enormt med sina kollektioner. I deras sortiment hittar du både jackor och rockar i brittisk stil och av mycket hög kvalitet. Deras quiltmönstrade västar har en alldeles speciell collegestil och passar riktigt bra ihop med en oxfordskjorta från samma kollektion. Ha gärna jeans till för en trendigare look. Förutom jackor hittar du en mängd fina pikétröjor, byxor och t-shirts med roliga tryck. Färgerna är ljusa och stilrena med toner i grönt, vitt, blått och orange. Förutom kläder bjuder Morris på ett gediget urval av modeaccessoarer. Klockor, bälten, väskor och kepsar som rundar av stilen på ett fint sätt. Deras accessoarer är av hög kvalitet och går i samma härliga preppy-stil som kläderna. Det här är ett fullfjädrat modehus som många redan har anammat som livsstilsmärke.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea  

2 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1