Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Pepe Jeans

Pepe Jeans grundades år 1973 av de tre bröderna Nitin, Arun och Milan Shah. Till en början sålde Pepe Jeans sina produkter endast på marknader men öppnade sin första befintliga butik år 1975. På 1980-talet började varumärket att ta sig in på den internationella marknaden och år 1984 intog det marknaden i USA och öppnade sitt första kontor i LA. I samband med denna framgång anordnande varumärket ett samarbete med den då mycket kända modefotografen Bruce Weber och tillsammans skapade de Pepe Jeans största kampanjs hittills.

Idag säljs Pepe Jeans i över 60 länder och har över 300 internationella butiker. Varumärkets vision är att designa ledande jeans och ett utmanande och ungt mode.

Pepe Jeans har setts och ses ofta på kändisar, t.ex. Sienna Miller, Alexa Chung och Cristiano Ronaldo. Supermodellen Kate Moss gjorde sin allra första reklamkampanj för just Pepe Jeans. Förutom att vara stora i kändisvärlden är varumärket sponsorer till bl.a. Red Bull Formula 1, ett lag inom racing. Varumärket är mån om att förarna ska ha de allra bästa produkterna när de tävlar.

Pepe Jeans har sedan sitt grundande expanderat enormt och blivit känt världen över. Idag är det ett av de största denim-märkena i världen och har nu även börjat ta sig in på marknaden i Asien. Med tiden varumärket har växt har det utökat sina kollektioner och förutom jeans av hög kvalitet designar och säljer det idag även övriga klädesplagg som bl.a. toppar och tröjor, skjortor och shorts samt skor och accessoarer.

Förutom online kan du i Sverige hitta varumärket på bl.a. Åhlens.

filter (1)

25 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1