Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Pernilla Wahlgren (16)

Namnet Pernilla Wahlgren känner förmodligen de flesta svenskar till. Den svenska och folkkära artisten har sedan hon föddes 1967 i Gustavsberg hunnit med mer än de flesta gör på en livstid. Hon har både hunnit bli skådespelerska genom att medverka i flertalet musikaler, en artist som ställt upp i Melodifestivalen vid flera tillfällen, starta en blogg med många följare och nu även hunnit skapa sin egen kollektion. Pernilla har alltid älskat kläder och mode, men det var först under 2012 som denna mångsysslare startade sitt samarbete med Suzanne Nilsson, ägare till Provrummet.se. Idag har Pernilla Wahlgren Collections cirka 150 återförsäljare runtom i Sverige och innehåller flera olika kollektioner.
Pernilla har inte kommit dit hon är genom att sitta tyst utan hon är istället en person som älskar att synas och stå i centrum. Detta är även något som hon försöker dela med sig av till det svenska folket genom designen på sina kläder. Designen är väldigt feminin och karaktäriseras av plagg som gör att man känner sig finklädd utan att se för uppklädd ut på utsidan. En annan detalj på kollektionerna är Pernillas förkärlek till mönster som sticker ut genom att vara färggranna och detaljerade. Detta kan man framförallt se på hennes personliga favoritplagg, klänningen, eftersom detta plagg passar till alla tillfällen. Det är även framförallt klänningarna som har varit en given succé sedan lanseringen och dessa passar alla som vill ha en design som känns väldigt mycket ”Pernilla Wahlgren” och hennes excentriska, färgstarka och positiva personlighet. Men detta är kanske inte för alla och därför finns det även kollektioner som är med traditionella och minimalistiska i sin design med mer neutrala nyanser.
Om man känner att man har klänningar så det räcker, bör man även spana in de övriga plaggen som finns från Pernilla Wahlgren Collections. Här hittar du bland annat toppar, byxdressar, kjolar, kavajer och shorts. Ta dig en stund att titta igenom Pernilla Wahlgren Collections utbud nedanför och passa på att klicka hem dina favoriter – vi garanterar dig att du kommer hitta plaggen som passar just din stil och garderob!
Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

16 produkter funna

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken