Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Pernilla Wahlgren

Förutom folkkär artist har Pernilla Wahlgren på senare år också blivit en av Sveriges mest folkkära designers! I Pernilla Wahlgren Collection hittar du ett lyxigt utbud av designs som bjuder på mode på hög nivå. Klänningar med en fantastiskt vacker skärning och fin passform. Läckra mönster och prints. En spännande färgpalett. På Miinto.se kan du fynda från Pernilla Wahlgrens senaste kollektion till kraftigt sänkta priser!

Från folkkär artist till framgångsrik designer

Namnet Pernilla Wahlgren känner de allra flesta svenskar till. Denna ikoniska artist har hunnit med mer än de flesta gör på en livstid. Född i Gustavsberg år 1967, har Wahlgren både jobbat som skådespelerska, musical artist och sångerska med många Melodifestivaler under bältet. Och nu har hon även hunnit skapa en helt egen modekollektion. Pernilla har alltid älskat kläder och mode men det var först under 2012 som denna mångsysslare startade sitt samarbete med Suzanne Nilsson, ägare till Provrummet.se. Idag har Pernilla Wahlgren Collection cirka 150 återförsäljare runtom i Sverige. Märket består av flera säsongsbundna kollektioner som rönt stora framgångar.

Pernilla Wahlgren kläder

Pernilla älskar att stå i centrum och detta är något som också märks i kläderna hon designar. Stilen är väldigt feminin och karaktäriseras av plagg som gör att man känner sig finklädd utan att se för uppklädd ut. Det känns helt enkelt lite lyxigare med ett plagg från Pernilla Wahlgren Collection. Hennes excentriska, färgstarka och positiva personlighet syns tydligt i kollektionerna. Stilen är minimalistisk och stilfullt skandinavisk men också väldigt uttrycksfull. Unna dig en stund till att botanisera bland det senaste från Pernilla Wahlgren Collection. Klicka hem ett par nya favoriter. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som lyfter din stil till nya höjder!

Klänningar från Pernilla Wahlgren

Pernillas eget favoritplagg är klänningen och det här är också signaturplagget i hennes kollektioner. Det bjuds på ljuvliga designs i jordnära toner. Textilierna är fantastiskt mjuka och har en utsökt passform. Här kan du njuta av färgrika mönster och fina detaljer. Den vackra omlottskärningen är ett klassiskt inslag och väldigt smickrande för silhuetten. Du hittar också mönsterstickade klänningar i dova färger med inslag av skimrande guldtrådar. Många modeller bär på ett signaturblixtlås bak i ryggen eller guldfärgade D-ringar. Det designas med fina textilier av vävd kvalitet.

Passa på och fynda bland vackra klänningar och blusar från Pernilla Wahlgrens senaste kollektion. På Miinto.se har vi pressat priserna ordentligt på delar av sortimentet. Nu kan du hitta ett spännande urval av modekläder med över 50% i rabatt!

filter

6 resultat

  • 1
  • 1