Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Reef

Varumärket Reef designar och tillverkar klassiska sandaler och en stor del av sortimentet består av flip-flops. Varumärket grundades år 1980 av två bröder – Fernando och Santiago Aguerre – som ville addera något till den aktiva livsstil de hade. De båda bröderna hade tidigare bland annat drivit en butik som sålde artiklar att använda då man surfar. När de efter några år flyttade till San Diego bestämde de sig för att göra något nytt vilket resulterade i Reef.

Sandalerna blev snabbt mycket populära, framför allt bland surfare och dem som skulle besöka stranden. Idag är Reef ett av de ledande varumärkena på marknaden när det kommer till att designa och tillverka just sandaler.

Till en början var det till stor del surfare och personer som bodde på eller nära stranden som handlade sandaler från Reef. Men med tiden började de dyka upp på allt fler ställen och fötter och till slut hade varumärket tagit sig in på marknaden för mode. Idag har varumärket utvecklat sina kollektioner och designar – förutom sandaler – även andra skor samt kläder för en aktiv livsstil. År 1998 lanserade man den första sandalen designad för kvinnor och år 2002 lanserade man sin första kollektion bestående av t-shirtar, tröjor, kepsar och mössor för män och kvinnor.

Idag ägs Reef av VF Corporation. 

filter (1)

3 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1