SUMMER SALE - Spara upp till 70% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

SUMMER SALE - Spara upp till 70%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

Religion

Varumärket Religion grundades under första delen av 1990-talet. Religion är ett varumärke som ägnar sig åt att lyfta fram en individuell stil och inspiration till detta finner det bland annat bland olika musik texter och dikter, musikaler och i brittiska traditioner. Med inspiration från olika delar av staden London och internationell gatukultur har varumärket formats till något som idag är mycket omtyckt och uppskattat på marknaden.

Till en början fokuserade varumärket Religion på unika t-shirtar, valen av olika attribut och detaljer ledde varumärket vidare, gjorde att det etablerades på marknaden och snabbt tog en plats i rampljuset. Med en orädsla för att experimentera med designen, prova på nya material, tekniker och trender har gjort att varumärket ger ett tufft intryck och har en känsla som återfinns hos en rockstjärna.

Religion har under åren expanderat kontinuerligt och den väg varumärket har valt att gå har lett till att det idag är ett måste-ha för personer med ett intresse för mode. Idag syns varumärkets produkter på ett flertal olika kändisar världen över, bland annat har det setts bäras av artisten Rihanna, Matt Bellamy, Rita Ora, Muse, och Michael Fassbender.

Under de senaste fem åren har varumärkets kollektioner expanderat kraftigt och innehåller idag bland annat parfymer, väskor, smycken, solglasögon, skor och mycket mer. Idag finns Religion i ett flertal olika länder runtom i världen, både i befintliga butiker och online. Varumärket har även tre egna butiker vilka är belägna i London och även bland annat internationella outlets etablerade i fem olika kontinenter. 

filter

21 resultat

  • 1
  • 1