Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Thorberg

Det svenska varumärket Thorberg grundades av Lisbeth Thorberg. Idén till varumärket uppstod då hon en dag själv insåg att hon behövde börja använda glasögon. Lisbeth Thorberg tyckte då att det var svårt att hitta glasögon av hög kvalitet som passade bra till hennes stil och som var i de färger hon tyckte om. Hon kände att hon ville ha ett par glasögon som skulle utgöra ett komplement till hennes klädstil och som på så sätt även skulle kunna utgöra en snygg accessoar.

Detta ledde till att varumärket Thorberg grundades. Idag har varumärket sitt huvudkontor i Sverige huvudstad, Stockholm. Varumärkets mål som det ständigt strävar efter är att erbjuda sina kunder moderiktiga glasögon. Varumärket tar ständigt fram nya modeller som samtliga är inspirerade av rådande trender och nyheter från modevärlden. Kollektionerna fylls av glasögon för både män och kvinnor och de flesta av varumärkets modeller är unisex. Modet och rådande trender är något som kan ändras snabbt och varumärket arbetar hårt för att hela tiden kunna uppdatera sina kunder med det senaste och kunna erbjuda sina kunder läsglasögon som utgör ett perfekt komplement och en ultimat accessoar till resten av din outfit.

Idag säljs Thorberg hos återförsäljare som till största del är inrednings- och konfektionsbutiker, optiker, gallier samt på flygplatser o.s.v. Sedan dess grundande har varumärket etablerat sig på marknaden och fortsätter kontinuerligt att spridas och idag finns dess produkter i länder som bl.a. Danmark, Finland, Norge, Belgien, England, Australien och Italien. Här i Sverige kan du shoppa Thorberg hos återförsäljare som bl.a. Synsam, Ströms och Mathilde Sthlm. 

filter (1)

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.