Linnen

Varumärken

Färger

Storlekar

Pris

SEK
-
SEK

Linnen

Linnen att bära under tröjan eller som enskilt plagg

Här kan du handla linnen från Sveriges ledande modebutiker online från både nationella och internationella varumärken. Exempel på några av alla dessa varumärken är bl.a. Mouli, Iceman, Galagowear, G-star, Vans, Calvin Klein, Bread & Boxers och WeSc.

Som klädesplagg går linnet bra att bära både ensamt och tillsammans med andra klädesplagg, t.ex. med en skjorta eller tröja över. Här nedan finner du trendiga och bekväma linnen olika färger, modeller och prisklasser. Oavsett om du är ute efter ett modernt och trendigt bomullslinne, ett lite mer tufft linne med djup urringning eller ett linne med en något mer avslappnad stil så finns dessa och många fler i det breda sortimentet här på Miinto.se.

Senaste trenderna och alltid något nytt för dig

Det stora utbudet av linnen uppdateras med jämna mellanrum med varumärkenas nya kollektioner samt med de senaste trenderna. Miinto.se är på så sätt rätt ställe för dig som modemedveten att börja jakten efter det perfekta linnet på. Det unika sortimentet gör att du, medan du klickar dig runt, finner inspiration från några av världens främsta designer och du gör med stor sannolikhet flera härliga upptäckter vad gäller nya varumärken som inte tidigare visste om.

Linnets olika funktioner gör det till ett klädesplagg som ständigt är rätt i tiden och är även ett klädesplagg som kan fungera som det ultimata komplementet till en massa andra klädesplagg i just din garderob. Oavsett preferenser finns det, i det breda sortimentet, med stor sannolikhet linnen som framhäver just din personlighet.

/ 13 products

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Betala med faktura

30 dagars faktura och delbetalning

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

40.000+ styles

Från mer än 1000 varumärken

Varumärken Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Doner til Röda Korset Join miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Följ Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Kantyxegatan 25 213-76 Malmö info@miinto.se