FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Canada Goose (7)

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

7 produkter funna

Canada Goose

En Canada Goose jacka värmer diggenom kalla vintrar med sina innovativa och högkvalitativa ytterplagg. Canada Goose härstammar från Kanada och där vet man, precis som här i Sverige, hur viktigt det är med riktigt varma kläder när kylan slår till. Det som 1957 i Toronto började som en blygsam kollektion av enkla jackor och skjortor har idag växt till en av världens främsta tillverkare av ytterkläder gjorde för extrema klimat. Trots att kläderna har spridits runt hela jorden har produktionen hållits kvar i Kanada ända sedan början, där de har samlat den kunskap och teknik som gör att de ständigt kan ligga i framkant med nya idéer och innovationer. Idag bär allt från poliskårer och pilotstyrkor till forskarteam och oljeriggsarbetare deras kläder, så de har minst sagt en medveten och krävande kundkrets.

Alla Canada Goose's kläder är testade under extrema förhållanden, för att klara den allra starkaste kyla, väta och vind. De är testade av personer som lever och jobbar under dessa förhållanden för att på bästa sätt kunna anpassas efter kundernas behov och önskemål. På så sätt har de kunnat utveckla ytterkläder för olika typer av klimat, för att alla ska kunna hitta något som passar just dem. Men kläderna är inte bara älskade för sin fantastiska klimattålighet, utan dess stil, kvalitet och funktion gör dem lika populära längs storstädernas gator som på glaciärerna.

Canada Goose är måna om sin omvärld och medverkar därför i en rad projekt för att kunna vara med och förbättra sin omvärld. Ett av dessa projekt är Polar Bears International som är en ideell organisation som drivs för att rädda isbjörnarnas utsatta situation. Då stor del av världens isbjörnar är bosatta runt norra Kanada är Canada Goose extra måna om denna angelägenhet, och har därför blivit platinumsponsor för just Polar Bears International.

Alla som någonsin har burit en Canada Goose-jacka kommer med säkerhet hålla med om att det inte finns något bättre plagg om man vill hålla sig varm under kalla vinterdagar. Att de dessutom är väldigt snygga, praktiska och bekväma gör att de är självklara vinnare på marknaden! 

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken