French Connection

Kön

Kategorier

Färger

Storlekar

Pris

SEK
-
SEK

French Connection

Det populära varumärket French Connection grundades år 1972 av Stephen Marks. Sedan dess har varumärket inriktat sig på att skapa väl designade och trendiga kläder som lockar en bred målgrupp.

Idag är French Connection ett varumärke som hela tiden ligger i framkant vad gäller mode och de senaste trenderna. French Connection tror på snygg och trendig design till en rimligt och bra pris.

Den unika designen och känslan för stil har gjort att varumärket har blivit mycket populärt under åren sedan det grundades och har expanderat och växt kraftigt. Idag har kollektionerna utökats och French Connection designar och producerar numer även accessoarer av olika slag – t.ex. klockor, skor, solglasögon och mycket mer. Även toalettartiklar går att finna bland dess sortiment.

Varumärket drivs av innovation och förändring och dess styrka är att balansera nya spännande idéer med en mer grundläggande och stark bas av kvalitet. Ända sedan år 1972 då den första kollektionen lanserades har varumärket stått för en och samma sak – ledande och trendiga designprodukter med en unik och innovativ stil.
 

/ 1 products

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Betala med faktura

30 dagars faktura och delbetalning

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Fast delivery

Fri frakt i hela Sverige inom 2-4 dagar

40.000+ styles

Från mer än 1000 varumärken

Varumärken Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Doner til Röda Korset Anbefal butik Join miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Följ Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Kantyxegatan 25 213-76 Malmö info@miinto.se