EXTRAORDINÄR REA - Spara upp till 60% | Handla extraordinära erbjudanden direkt från lokala butiker 

REA - Spara upp till 60%

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

På Miinto shoppar du från fristående modebutiker från hela Europa

900+ butiker

säljer sina varor på miinto.se

2.500 märken

finns online på miinto.se

+120.000 styles

produkter online

Snabb och fri frakt

Sök butik efter namn

Ada & Arvid

Ada & Arvid

Kyrkogatan 14

842 32, Sveg Sweden

Telefon: 0680-12620

Ada&Arvid, klädbutik för dam och herr mitt i centrala Sveg. På damsidan hittar ni varor från bl.a VeroModa, Rut&Circle, Mingel, Trofé, Ofelia och Jacett. För herrarna finns plagg från bl.a Blend, ArnoldPalmer, Stomberg, Storm och Link. Strumpor från Topeco finns för både dam och herr.

Amazing Seven

Amazing Seven

Farsta Torg 11

12347, Farsta Sweden

Telefon: 08-7244477

På Amazing Seven i Farsta Centrum kan du i en underbar atmosfär strosa runt bland varumärken som Filippa K, ROCKANDBLUE, Hope, Dagmar, Brixtol, Tiger m.fl. Vi vill vara lite mer personliga - med attityd och stil. Både här på Miinto.se och i butiken... Varmt välkomna!

Bardvier

Bardvier

Byggmästaregatan 2

21130, Malmö Sweden

Telefon: 0734416610

Välkommen till Bardvier! Vi är ett modernt klädmärke som erbjuder den manliga sektorn både skjortor och accessoarer. Som modehus har vi en röd tråd i alla produkter vi lanserar innehållande några för oss viktiga fokusområden. De vi vill belysa och det som karakteriserar oss som varumärke är passform, kvalitet, service och branschkunskap. Vårt tydligaste karaktärsdrag är att vi är slim fit, att ett plagg ska sitta bra är för oss en hjärtefråga. Vi är också väldigt måna om kvalitet och möjliggör att ni ska kunna handla kläder och skjortor till bra priser utan att behöva skära ner på just kvalitet. Detta gör vi genom att hämta våra tyger från några av Europas största tyghus som är flaggskepp i branschen för kvalitet och låter sedan sömnaden utföras av klädmakare specialiserade av erfarenhet för det aktuella plagget. - Hoppas ni får en trevlig vistelse i vår butik!

Butik Preben

Butik Preben

Mellbygatan 2

53131, Lidköping Sweden

Telefon: 0510 54 72 79

Om Butik Preben Butikens grundidé bygger på att våra kläder ska vara utan ålder där det finns möjlighet att blanda klassiskt trendigt och bohemiskt. Detta koncept ger ett spännande intryck och får dig att må bra och känna dig speciell. I vårt sortiment finns det alltid användbara plagg både till vardags och till fest (även generösa storlekar) Våra inköp gör vi bla.i Köpenhamn London Paris och Stockholm. Därför varierar varorna mycket efter tillfälle. Vi är alltid öppna för att hitta nya märken vilket köps in efter utbud och efterfrågan. Under ditt besök hos oss erbjuder vi en personlig sevice där vi tillsammans hittar den stil som passar just DIG! VÄLKOMMEN! Anette, Christer, Marie och Eva-Lena

Butiken för sakletare & klädsugna

Butiken för sakletare & klädsugna

Centrumvägen 13

561 61, Tenhult Sweden

Telefon: 036 - 39 04 80

Välkommen till Butiken för Sakletare och Klädsugna. Med vårt passionerade intresse för kläder, inredning, känsla och attityd plockar vi pärlor från såväl kända som okända märken. Att mixa stilar till oväntade kombinationer är vår styrka, och det som ständigt lockar oss till nya utmaningar. Att butiken är "större inuti än utanpå" är något vi hävdar med bestämdhet :) "Liten butik, små märken, mycket känsla" har varit våra ledord under de drygt femton år vi har byggt butiken. Ett 24 timmars engagemang 7 dagar i veckan har gett oss en god (själv) känsla och ett kräset öga. Och vi vill dela med oss av vår passion. Låt oss vara din guldkant på tillvaron.