0 SEK

Greta & Anna

Lilla Brogatan 22

503 35, Borås Sweden

Telefon: 033-107595

Skicka ett meddelande till butiken

Här kan du skicka ett meddelande till butiken %shop name%. Det kan ta upp till 48 timmar innan du får svar. Om du behöver hjälp nu kan du kontakta kundtjänst på 08-52505400.

Filter Radera alla
0 produkter funna

Greta & Anna

Greta & Anna är den butiken som har det där lilla extra. Vi har medvetet valt märken som inte tidigare finns i Borås för att vara en bra komplement till de redan etablerade butikerna. Vår idé är just att leverera kunderna nya val i sökandet av den nya favorit jeansen, the dress mm. och då med ett personligt prägel för vi som står bakom butiken gillar att vara precis som vi är. Butiken har en industriell vintage touch då kontrasterna mellan det gamla kontra det nya gör att egenskaperna träder fram. De vackra klänningarna kontra gamla dörrar, jeansen på Tolix stolar. Sinnena skall väckas och du skall kunna gå några varv i butiken samtidigt som du upptäcker nya saker kontinuerligt. De flesta av våra brands kommer mestadels från Italien, Danmark, Sverige. Vårt mål är att hitta nya märken så att du får möjligheten att handla det som inte redan finns här i Sverige. Rom upptäcktes dock inte på en dag. Att blanda kända och okända märken och att göra det i den miljön vi gör med en personlig touch är vårt grundrecept. Lika oss på vår fb sida: www.facebook.com/gretaoanna och följ oss på www.gretaoanna.blogspot.com så får du möjligheten att komma oss närmare. Välkommen till vårt hem & garderob!
filter / 0 produkter

Vi beklagar! Den valda produkt / det valda brand är tyvärr slutsåld och finns inte tillgänglig. Men oroa dig inte – Vi har massor av andra fina produkter och brands som du kan skämma bort dig själv eller andra med. Innan du söker vidare bland miinto´s produkter, vill vi gärna hjälpa dig att hitta det du söker efter, Se dina rekommendationer nedanför.

Trevlig shopping!

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

50.000+ styles

Från mer än 2000 varumärken

Användbar information