Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

TRÄNINGSKLÄDER

Med rätt kläder och utrustningen får du inte bara det mest möjliga ut av din träning, det blir dessutom roligare. Träning är livsviktigt och bra för oss på många sätt – framförallt frigör det våra endorfiner så att vi känner oss piggare, gladare och orkar lite extra i vardagen.

På sidorna nedan har vi därför samlat träningskläder, träningsskor samt träningsutrustning för Sveriges alla herrar och kvinnor. Med hjälp av Sveriges ledande mode- och sportbutiker har vi en härlig mix av trendiga sportkläder, ergonomiska träningsskor för diverse olika träningsformer och utrustningen du behöver för att optimera din träning för svenska och internationella varumärken. Du hittar produkter från Asics, Exani, Superdry , Skechers, Tenson, Bagheera, New Balance, Under Armour, Shock Absorber, Nike, Adidas och många fler. För att underlätta ditt letande kan du sortera utbudet efter varumärke, kategori, färg samt storlek. Oavsett om du är på jakt efter kläder från de senaste kollektionerna, ett nytt på skor från ett favoritmärke eller utrustning som gör träningen lite roligare så hittar du det på sidorna nedan.

Allt från benskydd och walkingskor till löpartights och sportbh Produkterna nedan är uppdelade i olika kategorier för att underlätta ditt letande efter just den produkt eller de produkter du letar efter. Du hittar benskydd och handledsskydd att använda vid roller skating samt diverse skoinlägg för att göra skorna med ergonomiska eller skydda fötterna från felbelastning. Du hittar träningskläder till dam och herr i form av shorts, löpartights, långärmade eller kortärmade toppar samt sportbh:ar och strumpor i olika modeller. Inom sportmodet används kompressionsmaterial allt oftare vid tillverkningen av kläderna. Kompressionsmaterial trycker lite extra på musklerna, vilket hjälper till att öka blodflödet och därmed bidra till att mer syre blir tillgängligt för musklerna vilket i sin tur ökar prestationsförmågan. Du hittar dessutom alla typer av träningsskor, så som walkingskor, löparskor eller träningsskor som lämpar sig om du trivs bäst på gymmet. Oavsett om du är på jakt efter det senaste från sportmodet eller bara vill ha praktiska och tidlösa träningskläder så hittar du det på sidorna nedan. Låt dig inspireras av det stora utbudet och klicka hem plaggen och produkterna som gör din träning lite roligare!

Sida 1 Av 34

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.