100-tals nya varor varje vecka. Miinto.se erbjuder alltid fri frakt i hela Sverige på alla varor!

0,00 SEK

Rock´n Blue

Rock'n Blue är ett svenskt varumärke som tillverkar klassiska och tuffa skinnprodukter, i huvudsak jackor, som tilltalar både fashionistas som söker en modern jacka som står ut ur mängden och de som söker en klassisk, tidlös skinnjacka av hög kvalitet att bära i många år.

Rock'n Blue tummar inte på kvaliteten och den medvetna designen har gjort skinnjackorna från Rock'n Blue populära i många olika kretsar. Framför allt har de tilltalat modemedvetna personer runt om i världen och jackorna har setts bäras på Londons trendigaste klubbar, på gatorna i Berlin och inte minst i de hippaste delarna av Stockholm. Du kan också mycket väl ha mött jackorna på New Yorks gator eller i Reykjavik.

Varumärket Rock n' Blue grundades 1992 och har vuxit till att bli ett av de hetaste märkena med skinnprodukter på marknaden. Rock'n Blue ägs av House of Saki, ett skandinaviskt modehus som även tillhandahåller märken som Saki och Alexandra. Skinnprodukterna från Rock'n Blue distribueras idag av flera stora klädbutiker och populära modevaruhus runt om i Europa.

I TV4:s populära underhållningsprogram ”Kvällen är din” där deltagarna fick sina innersta drömmar förverkligade sågs programledaren och hunken Martin Stenmarck vid flera tillfällen bära skinnjackor från Rock'n Blue.

På miinto.se hittar du flera olika skinnjackor i olika stilar från Rock'n Blue. En skinnjacka blir bara snyggare och snyggare med åren och är en bra investering. Du kommer garanterat att bära den många år framöver.

 

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.