Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur
Smidig retur inom 14 dagar
Korg 0

Din kundvagn är tom

Hitta dina favorit produkter

Meny

Returnera produkter

Om de inte passar har du 14 dagar på dig att returnera dina oanvända produkter. Fyll i nedanstående formulär för att registrera din retur.
Ditt order-ID eller din e-postadress är inkorrekt.
 • Var hittar jag mitt order-ID?
  Du kan hitta ditt order-ID uppe till höger i din orderbekräftelse. Du har fått din orderbekräftelse via e-post och i paketet.
 • Tills när kan jag returnera?
  Om du önskar att returnera så har du 14 dagar på dig från den dag som du mottar beställningen, att registrera returen på produkten/produkterna.
 • Är det möjligt att byta en produkt?
  Det är inte möjligt att direkt byta en produkt. I stället är du välkommen att returnera produkten och sedan lägga en ny beställning. Observera att du har 14 dagar på dig att registrera returneringen av produkten / produkterna från den dag du mottog din beställning.
 • Är det gratis att returnera?
  När du utnyttjar din rätt att returnera varan får du alla nödvändiga returetiketter. En returfraktkostnad på 49 SEK per artikel tillkommer, kostnaden kommer att vara synlig i returöversikten innan du skickar in returformuläret. Om du har fått en skadad eller felaktig produkt, se till att du tar bilder av produkterna innan du skickar returen.
 • När får jag tillbaka pengarna?
  Så snart butiken/butikerna har hanterat din retur/dina returer får du ett e-postmeddelande som bekräftar att din retur har behandlats. Efter detta kan du räkna med att få din återbetalning inom 1-5 bankdagar, om du betalade med kort. Om du betalade via Walley Pay krediterar vi beloppet på fakturan.
 • Returneringsprocess
  1. Registrera de produkter som du önskar att returnera
  2. Packa de varor du vill returnera i den påse eller låda som produkten levererades i. Alla varor måste vara i originalförpackning och originalskick, och taggarna får inte ha tagits bort
  3. Klipp av returblanketten och lägg den i paketet tilsammans med produkten/produkterna som du ska returnera
  4. Klistra fast returetiketten på paketet. Vänligen fäst inte etiketten på produktförpackningen t.ex. skokartongen
  5. Lämna in paketet inom 14 dagar
  6. Få dina pengar tillbaka

  Om du returnerar ett DHL Express Paket, så erbjuder dem gratis avhämtning hemma. Boka din tid här. Hitta instruktioner om hur du ska boka en upphämtning här.