Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

Returnera produkter

Om de inte passar har du 14 dagar på dig att returnera dina oanvända produkter gratis. Fyll i nedanstående formulär för att registrera din retur.
Ditt order-ID eller din e-postadress är inkorrekt.
 • Var hittar jag mitt order-ID?
  Du kan hitta ditt order-ID uppe till höger i din orderbekräftelse. Du har fått din orderbekräftelse via e-post och i paketet.
 • Tills när kan jag returnera?
  Om du önskar att returnera så har du 14 dagar på dig från den dag som du mottar beställningen, att registrera returen på produkten/produkterna.
 • Är det möjligt att byta en produkt?
  Det är inte möjligt att direkt byta en produkt. I stället är du välkommen att returnera produkten och sedan lägga en ny beställning. Observera att du har 14 dagar på dig att registrera returneringen av produkten / produkterna från den dag du mottog din beställning.
 • Är det gratis att returnera?
  Ja, det är gratis att returnera om du använder returfraktsedeln ifrån Miinto. Om du inte redan har fått en fraktsedel med din beställning kommer du att få det via e-post när du har registrerat din retur. Vi skickar automatiskt en returetikett till din e-post inom 24 timmar. Om du redan har mottagit en returetikett i paketet så kan du gärna använda den.
 • När får jag tillbaka pengarna?
  Så snart butiken/butikerna har hanterat din retur/dina returer får du ett e-postmeddelande som bekräftar att din retur har behandlats. Efter detta kan du räkna med att få din återbetalning inom 1-5 bankdagar, om du betalade med kort. Om du betalade via Walley Pay krediterar vi beloppet på fakturan.
 • Returneringsprocess
  1. Registrera de produkter som du önskar att returnera
  2. Packa de produkter som du önskar att returnera i en påse eller box
  3. Klipp av returblanketten och lägg den i paketet tilsammans med produkten/produkterna som du ska returnera
  4. Klistra fast returfraktsedeln på paketet
  5. Lämna in paketet inom 14 dagar
  6. Få dina pengar tillbaka

  Om du returnerar ett DHL Express Paket, så erbjuder dem gratis avhämtning hemma. Boka din tid här. Hitta instruktioner om hur du ska boka en upphämtning här.