Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

GUCCI VINTAGE

Enastående Gucci har underbara vintageväskor och här kan du botanisera bland en hel del av dem. Vi har ett bra, brett och välsorterat sortiment av sagolika väskor från Gucci. Både stora och mindre storlekar allihop designade med vackra uttryck. Väskan använder vi dagligen och den fungerar som en bas i garderoben. Matcha den med resten av din outfit. Varför inte låta färg och form kombineras på ett nytt spännande vis? Men en elegant väska kan du låta design och stil fusioneras i ett härligt uttryck. Låt kläderna vara med och presentera den personen som du är på ett fint och modernt sätt.


Gucci


Det italienska svaret på de stora och exklusiva modehusen runt om i världen stavas Gucci. Ett märke som får den speciella och unika italienska fingertoppskänslan att utmärka sig på allra bästa vis. Den innovativa och slående italienska designen är framträdande i stort sett alla Guccis slående kollektioner, och är en central del av märkets unika uttryck.

Gucci är känt över hela världen och har butiker på några av de finaste adresserna som finns, men märket är framför allt annat känt för sina extravaganta väskor. För en tid sedan tillbaka designas allt från plånböcker och skärp till skor, väskor, parfymer och massa andra saker. Men det är just väskorna som alltid fått den stora uppståndelsen omkring märket att hålla i sig och existera, vilket gör sig gällande till stor del än idag. Guccis väskor finns i många olika slags fantastiska, snygga modeller och i många varierande vackra och utmärkande färger.


En kombination som sällan överträffas


Gucci är ett märke som kan få vilket plagg som helst att stråla. En väska i vintagestil kan bli en av garderobens allra mest omtyckta accessoarer. År efter år fortsätter vintagestilen att hålla sin popularitet på topp. Och därför är oftast en investering i en vintageväska en riktigt bra idé. En klassiker går aldrig ur tiden och kan användas på olika vis i många olika kombinationer. Det är bara du som sätter gränserna för hur dina kläder länkas samman, men en väska kan vara ett bra alternativ att tänka på.

Alla har vi den där fantastiska kjolen, tröjan eller klänningen ja kanske till och med byxorna som vi bara inte kan få till att passa in i vår garderob. Det är precis i sådana situationer man kan ta till Guccis accessoarer som hjälpmedel. Ett Gucci skärp, plånbok eller något tredje. De kan alla fungera som en hjälpande hand och kopplar färger och mönster samman på ett vackert såväl som tilltalande sätt.

Vid festligare tillfällen kan det vara kul att spetsa till sin outfit på ett elegant och unikt vis. En vintageväska blir du troligtvis oftast ensam om att ha. Varför inte styla upp din klänning med en vacker väska i vintagestil som garanterat ger en unik utstrålning.


Elegans och charm skapar din stil


Här nedanför kan du botanisera, välja och titta extra noga på de väskor som faller i din smak. Istället för att stå i en butik och blir stressad av omkringliggande faktorer kan du online ta det lugnt och välja efter tycke och smak.

Ta bort alla filter

Gucci Vintage

Sida 1 Av 73

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.