Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Plånböcker till herr

Ingen herrlook är komplett utan en matchande lösning för att förvara sina kort, sedlar och mynt på. Därför är en matchande plånbok eller korthållare viktig för en maximal feeling och behöver varieras med olika tillfällen. Till exempel till vardags när man ofta har en mer avslappnads till passar en kort- eller kreditkortshållare i brunt skinn eller marinblått läder perfekt medan en klassisk plånbok i svart skinn eller läder passar utmärkt till jobbet och man är mer uppklädd.

Om man är mer varierande i sin stil kan det vara en bra idé att införskaffa sig flera plånböcker som matchar med de olika stilarna. Man kanske vill ha en plånbok i varje färg, till exempel svart, mörkbrun, ljusbrun, blå, grå, orange eller rutigt? Herrplånboken för just digMed hjälp av Sveriges ledande modebutiker har vi på miinto.se samlat ett av marknadens bredaste urval av herrplånböcker online. I det breda utbudet hittar du det som du är ute efter oavsett om det är en mer traditionell plånbok med sedel- och myntfack, en korthållare eller en reseplånbok. Vi erbjuder plånböcker i flera material såsom skinn, läder, ulläder, kalvläder, flätat läder och ull. Här hittar du även ett urval av både svenska och internationella varumärken.

Du hittar bland annat produkter från Tiger of Sweden, Adax, Conte, Hansson och MZ Mode. Historiskt sett kommer namnet plånbok från en mindre bok som inuti hade inhäftade plån för anteckningar. Även om de flesta herrplånböcker idag är skapade i en mindre storlek för att passa storleken av en byxficka så finns det även större modeller för den som även vill få plats med annat, till exempel små anteckningar eller foton. Ta dig tiden att titta igenom vårt utbud och klicka hem just din favorit!

filter
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

3321 resultat

Sida 1 av 34

Nästa

Sida 1 av 34