Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

VÄSKOR FRÅN JACQUEMUS

Jacquemus, det franska modehuset känt för sin unika estetik och avant-garde-design, har erövrat modescenen världen över. Med sin uppslukande kreativitet och innovativa tankesätt har de lyckats skapa ett brett utbud av modeaccessoarer som har fångat hjärtan hos modeälskare över hela världen. En särskilt framstående aspekt av Jacquemus är deras fantastiska kollektion av väskor som kombinerar elegans och funktionalitet på ett sätt som är svårt att motstå. 


Le Chiquito


Le Chiquito är utan tvekan Jacquemus mest igenkännbara väska. Denna mikroväska har blivit en modeikon och har fångat uppmärksamheten hos kändisar och modeentusiaster över hela världen. Med sin lilla storlek och strukturerade silhuett utstrålar Le Chiquito lekfullhet och exklusivitet. Den finns i olika färger och material och är den perfekta accessoaren för dem som vill lägga till en touch av elegans i sina outfits.


Le Bambino


Le Bambino är en annan underbar väska från Jacquemus som förtrollar med sin enkelhet och charm. Den här väskan har en något större storlek än Le Chiquito men behåller ändå den karakteristiska minimalistiska estetiken som Jacquemus är känt för. Med sin rektangulära form och avtagbara axelrem är Le Bambino en mångsidig väska som kan bäras både som en axelväska och som en clutch.


Le Grand Baci


Le Grand Baci är den perfekta väskan för dem som behöver extra utrymme utan att kompromissa med stil. Denna rymliga tote-väska har en avslappnad och elegant estetik med sin vackra läderkonstruktion och dekorativa remmar. Med tillräckligt med plats för att rymma dina vardagsprylar är Le Grand Baci perfekt för både arbete och fritid.


Le Sac Chiquito


Le Sac Chiquito är en variant av den ikoniska Le Chiquito-väskan, men i en något större storlek. Med samma eleganta design och strukturerade form som Le Chiquito ger Le Sac Chiquito dig möjlighet att bära med dig dina vardagsväsentligheter utan att kompromissa med stil eller funktionalitet. Denna väska är ett perfekt val för dem som uppskattar den unika Jacquemus-estetiken men behöver lite extra utrymme.

Ta bort alla filter

Jacquemus

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.