Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

JACQUEMUS

Jacquemus är ett ungt modehus som kommer från franska Paris. Ofta förknippas Paris med mode i högsta klass och många av världens största modehus kommer från staden. Kanske är det de små snirklande stråken som letar sig fram längs de vackra vita sekelskiftsfasaderna, de vackra lyktstolparna från förr eller helt enkelt stadens placering längs med floden som inspirerar stadens alla modeskapare. Jacquemus är inget undantag och på bara några få år har designern lyckats göra sig ett stort namn på den internationella marknaden.

Simon Porte Jacquemus var bara nitton år gammal när han presenterade sin första kollektion för modevärlden. Ungefär samtidigt dog hans mamma, och då tog han beslutet att döpa hela sitt nystartade klädmärke efter hennes flicknamn – Jacquemus. Sedan dess har över ett decennium passerat, och det har hänt en hel del. I dag bjuder klädmärket allt ifrån väskor och skärp till klänningar, tröjor och toppar. Det som är återkommande i kollektionerna är elegansen, de vackra snitten och spelet mellan färg och form, något som förmodligen också har varit bidragande faktorer för märkets stora genomslag på marknaden.


Utstråla fransk elegans och sprallighet


Jacquemus är något så spännande som en kombination av plagg som både kan bäras på catwalken och jobbet. Kreationer av högsta kvalitet, med enkla och raka linjer som varvas med utmanande färger och former som lockar till en aktiv vardag. De eleganta konturerna ger ett seriöst och välbalanserat intryck, samtidigt som de små detaljerna och varierade färgerna avslöjar att det finns mer under ytan som bubblar.

Kläderna, skorna och accessoarerna i de olika kollektionerna kan sägas vara en förlängning av Simon Porte Jacquemus egen person. Det ungdomliga uttrycket genomsyrar alla designs, och vad du än väljer att bära är det ingen risk att du känner dig gammal och mossig. Jacquemus fulländade design gör det lätt att styla rätt. Modeskaparen har själv kallat sina skapelser för ”naivt mode”, vilket märks i klädernas sprallighet och optimism. I de årliga kollektionerna syns också flirtar med olika stilar och epoker, så som det lantliga romantiska eller det stilistiska filmspråk som präglade fransk film i mitten av förra seklet. Var inte rädd för att styla plagg med olika snitt och ur olika kollektioner med varandra.


Ge garderoben ett lyft med nytt och fräscht från Jacquemus


Om du vill piffa upp din garderob med lite nytt och fräscht kan du lita på att kläder eller accessoarer från Jacquemus kommer göra susen. Här får du toppkvalitet i allt från materialval till själva designen, något som givetvis avspeglas i priset. Men man ska såklart också komma ihåg att kläderna kan hålla länge och det gör att du slipper gå ut och köpa nytt hela tiden. Något som både kan vara bra för din plånbok men även för miljön.

Här på Miinto hittar du ett stort utbud med kläder och accessoarer från Jacquemus, bland annat tröjor, väskor, bälten, byxor, klänningar och mycket mer. Var det någon som sa effektiv shopping? Hos oss kan det närmast inte bli smidigare. Att springa från butik till butik på stan och trängas med alla andra kunder för att hitta just det där plagget du är ute efter är inget du behöver oroa dig för här.


Causal looks till den moderna mannen


När klädmärket gjorde entré i modevärlden var det främst med fokus på kläder för kvinnor att bära till festliga tillfällen och speciella vardagar. Med tiden har andra grenar vuxit ut på trädet som är Jacquemus, och idag finns en mängd olika accessoarer inklusive skor, smycken, handväskor och hattar. Det går med andra ord att skapa en hel outfit med behagliga plagg som smälter samman i en harmonisk enhet. På Miinto kan du ta del av hela universat och sätta ihop din egen stil av Jacquemus.

För ett par år sedan lanserades även den första kollektionen med kläder för herrar. Likheterna för plaggen avsedda för kvinnor är tydliga – det är samma raka linjer, lek med form och färg och avskalade look. Breddningen till att även innefatta kläder för män var ett välkommet tillskott för många, och kanske heller inte så konstigt med tanke på att skaparen bakom plaggen just är en man. Den som bär Jacquemus utstrålar lugn, mod och självsäkerhet, och det gäller även herrkollektionerna.

Den moderna mannen av idag vågar testa nya kombinationer och samtidigt snegla på det förgångna. Det är casual och avslappnat. En oversized skjorta, löst sittande byxor, omlottskärningar, närbesläktade nyanser i samma färgskala och enhetliga mönster är särskilda exempel på det. Du som man kan med andra ord också hitta många favoriter till garderoben ur Jacquemus katalog. Styla kläderna med ett par snygga armband eller eleganta skor för att fullända din look.


Hitta dina kläder från Jacquemus på Miinto


Vi på Miinto har infört en supersmart sökfunktion här nedanför som du kan prova att använda när du letar runt efter kläder. Du väljer enkelt de specifika färger och storlekar du önskar för att få rätt urval för just dig. Det gör att du endast blir presenterad för kläder som intresserar dig, och det om något gör att shoppingen blir effektiv. Men vänta bara, det kommer mer. Du som shoppar med en budget kan också dra nytta av sökfunktionen. Den låter dig nämligen ställa in ett övre och ett undre pris. Det gör att du kan shoppa vidare i lugn och ro, utan att behöva oroa dig för att du kommer att överstiga din budget.

Du når oss på Miinto från alla dina enheter såsom mobiltelefon, surfplatta och dator. Det ger dig en stor flexibilitet och låter dig shoppa var som helst. Sitter du på bussen på väg hem från jobbet eller på väg till skolan, så kan du enkelt shoppa lite här hos oss oavsett vilken enhet du använder eller var du befinner dig någonstans. Vi tror helt enkelt att du kommer hitta en massa nya favoritplagg här hos oss som du kan klicka hem till dig. Unna dig något nytt och lägg lite tid på dig själv genom att shoppa loss här hos oss på Miinto.

Ta bort alla filter

Jacquemus

Sida 1 Av 19

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.