Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Jacquemus

Jacquemus är ett ungt modehus som kommer från franska Paris. Ofta förknippas Paris med mode i högsta klass och många av världens största modehus kommer från staden. Kanske är det de små snirklande stråken som letar sig fram längs de vackra vita sekelskiftsfasaderna, de vackra lyktstolparna från förr eller helt enkelt stadens placering längs med floden som inspirerar stadens alla modeskapare. Jacquemus är inget undantag och på bara några få år har designern lyckats göra sig ett stort namn på den internationella marknaden.

Simon Porte Jacquemus var bara nitton år gammal när han presenterade sin första kollektion för modevärlden och sedan dess har det hänt en hel del. I dag bjuder klädmärket på allt ifrån väskor och skärp till klänningar, tröjor och toppar. Det som är återkommande i kollektionerna är elegansen, de vackra snitten och spelet mellan färg och form, något som förmodligen också har varit bidragande faktorer för märkets stora genomslag på marknaden.

Ge garderoben ett lyft med lite nytt och fräscht

Om du vill piffa upp din garderob med lite nytt och fräscht kan du lita på att kläder eller accessoarer från Jacquemus kommer göra susen. Här får du toppkvalitet i allt från materialval till själva designen, något som självklart avspeglas i priset. Men man ska givetvis också komma ihåg att kläderna kan hålla länge och det gör att du slipper gå ut och köpa nytt hela tiden. Något som både kan vara bra för din plånbok men även för miljön.

Här på Miinto hittar du ett stort utbud med kläder och accessoarer från Jacquemus bland annat tröjor, väskor, bälten, byxor, klänningar och mycket mer. var det någon som sa effektiv shopping? Hos oss kan det närmast inte bli smidigare. Att springa från butik till butik på stan och trängas med alla andra kunder för att hitta just det där plagget du är ute efter, är inget du behöver oroa dig för här. Vi har infört en supersmart sökfunktion här nedan. använd den när du letar efter kläder. Du välja specifika färger och storlekar.

Nya kläder från Jacquemus på Miinto

Sidan sorterar sedan bort alla kläder som faller utanför dina val. Det gör att du endast blir presenterad för kläder som intresserar dig och det om något gör att shoppingen blir effektiv. Men vänta bara, det kommer mer. Du som shoppar på budget kan också dra nytta av sökfunktionen. Den låter dig nämligen ställa in ett övre och ett undre pris. Det gör att du kan shoppar vidare i lugn och ro, utan att behöva oroa dig för att du kommer att överstiga din budget.

Du når oss på Miinto från alla din enheter såsom mobiltelefon, surfplatta och dator. Det ger dig en stor flexibilitet och låter dig shoppa var som helst. Sitter du på bussen på väg hem från jobbet eller på väg till skolan så kan du enkelt shoppa lite här hos oss oavsett vilken enhet du använder eller var du befinner dig någonstans. Vi tror helt enkelt att du kommer hitta en massa nya favoritplagg här hos oss som du kan klicka hem till dig. Unna dig något nytt och lägg lite tid på dig själv genom att shoppa loss här hos oss på Miinto.

filter

686 resultat

  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7

Nästa
  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7