Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

BÄLTEN TILL HERR

Bältet är en av de mest använda accessoarerna och används i dag inte bara av praktiska skäl utan lika ofta för att toppa looken. Ett skärp ger ofta ett mer sofistikerat intryck, men kan också ge ett trendigt, mer avslappnat intryck. Ett skärp som ska hålla byxorna på plats får gärna vara tunt och diskret för att inte ta för mycket uppmärksamhet. För välklädda män i snygga kostymer och trendiga skjortor rekommenderas en enkel livrem, gärna i skinn och kanske med ett sofistikerat spänne, som inte tar fokus från de andra plaggen.

Om du däremot bär skärpet till en avslappnad look med snygga jeans och en moderiktig t-shirt kan du med fördel välja ett färgglatt skärp för att toppa looken. Herrbältet kan med fördel matchas med en snygg väska eller ett par herrskor i samma färg, material eller mönster för en sofistikerad och genomtänkt look. Satsa gärna på ett elegant läderbälte som får en personlig prägel efter år av slitage – eller på ett färgglatt, mönstrat skärp som sticker ut och drar uppmärksamhet. Stilrent läderskärp, sofistikerat mockabälte eller trendigt färgglad livrem Det krävs mer än ett skärp för att kunna matcha med alla kläder i din garderob – ett bälte för vardagslooken och ett annat för mer eleganta tillfällen. Oavsett om du bär lediga shorts och en tröja lediga dagar i trädgården eller en klassiskt elegant kostym med skjorta kan bältet vara den lilla detaljen som piffar upp hela looken. På miinto.se har vi med hjälp av Sveriges ledande modebutiker samlat ett av marknadens bredaste utbud av herrskärp online.

Oavsett ålder och önskad prisklass hittar du något som passar dig nedan. Vi har allt från färgglada skärp i trendiga mönster, till enkla och tidlösa läderbälten. Urvalet uppdateras kontinuerligt med nyheter från Svenska och internationella varumärken som Morris Stockholm, Tiger of Sweden , MZ Mode, Conte och många fler. Våga bryta trenden och satsa på ett mockabälte som matchar dina mockaskor för en trendig outfit, eller ett klassiskt brunt läderbälte som kan användas i år framöver och vars slitage sätter en personlig prägel på looken. Spana in utbudet nedan och klicka hem ditt nya skärp idag!

Sida 1 Av 27

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.