Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

KUVERTVÄSKOR

Kuvertväskan är en av de allra mest användbara väskorna och behövs i varje kvinnas garderob. Om du letar efter en ny kuvertväska har du kommit till rätt sida. Här på Miinto erbjuder vi kläder, skor och accessoarer från en hel uppsjö av olika märken och modehus, men du kan vara helt lugn. Du behöver inte klicka dig fram och tillbaka mellan alla markens sidor för vi har nämligen samlat alla kuvertväskor på en och samma sida. Skrolla ner här på sidan och botanisera i vårt stora utbud av kuvertväskor i en massa olika färger såsom rött, blått, vitt och svart samt alla färger däremellan.  


Styla din outfit med en kuvertväska


Om du vill kunna styla dina outfit precis efter hur du känner dig, behöver du en massa accessoarer som kan lyfta din outfit och göra den elegant. Samtidigt behöver du accessoarer som du kan klä ner din outfit med om du inte vill utstråla just elegans vid vissa tillfällen. En väska är en perfekt accessoar om du vill klä ner eller klä upp din outfit. 

Beroende på vilken väska du väljer kan du få din outfit att utstråla precis det du känner för. Du kanske känner att en streetwear-outfit inte är tillräckligt uppklädd i vissa situationer. Då kan du enkelt styla om dig med hjälp av diverse accessoarer, som till exempel en väska. På så sätt kan du använda hela din garderob och får då möjlighet att sätta ihop många flera olika outfits än om du begränsat vissa kläder till enstaka tillfällen. 

Om du har en cool streetwear-outfit som du vill klä upp en aning kan du kombinera din look med en snygg väska. På det sättet kan du lyfta outfiten till en mer elegant look och samtidigt behålla din coola streetwear utstrålning. 


Shoppa en ny kuvertväska på Miinto


Om du vet precis vilken typ av väska du är ute efter kan du enkelt använda vår sökfunktion här på sidan, du kan då välja storlek samt prisnivå. Det väljer enkelt ett undre och övre pris och sedan sorterar sig sidan därefter och matcha dina val. Om du är ute efter en kuvertväska i rött kan du alltså enkelt välja röd färg som val. På samma sätt kan du shoppa lugnt när du väljer en prisnivå som passar din budget. Det gör att du slipper oroa dig för att du överstiger den budget som du har satt när du ska köpa din kuvertväska. Samtidigt kanske du letar efter en kuvertväska i en lägre prisnivå för att du vill köpa två eller fler modeller. Vi lovar att inte skvallra i vilket fall.  

Tycker du mer om att bli överraskad och presenterad för modeller som du kanske vanligtvis inte hade tittat närmare på, kan du enkelt scrolla ner på sidan. Sidan innehåller alla kuvertväskor från alla märken och modehus som vi erbjuder här på Miinto. Du får därför en härlig blandning av en massa olika kuvertväskor i en hel uppsjö av olika färger som du kan bli inspirerad av.  

När du väl har hittat en produkt som du är intresserad av kan du enkelt klicka på bilden. Då får du upp en sida med mer information om pris, färger samt tillverkningsmaterial. Du kan givetvis också välja märken med vår sökfunktion om du är intresserad av kuvertväskor från specifika modehus. 


Ta tid på dig när du shoppa här hos oss


Det bästa med att shoppa online är att du kan shoppa i din egen takt. Det finns helt enkelt inte några andra kunder här i butiken som stör din shopping. Du kan därför ta god tid på dig och jämföra olika kuvertväskor och andra kläder och produkter som du är ute efter när du är inne hos oss och shoppar. 

Släpp alla tankar på regn och rusk, parkeringsbiljetter som går ut och inte minst öppettider. Vi på Miinto har nämligen öppet dygnet runt, alla dagar året runt. Det betyder att du kan shoppa precis när det passar dig. Samtidigt når du vår plattform från alla de enheter du har, såsom din mobiltelefon, dator eller surfplatta. 

Du kan helt enkelt shoppa i princip var som helst och när som helst – vilket skapar stor flexibilitet för dig som kund. Så om du sitter på tåget på väg till en annan stad, på tunnelbanan på väg hem från jobbet eller i bussen på väg till träningen kan du enkelt hoppa loss här på Miinto. När du har valt de produkter som du vill ha, klickar du enkelt hem dem direkt på sidan – och resten sköter i själva verket vi. Du kan helt enkelt luta dig tillbaka och vänta på leverans.


Nytt till din garderob


Om du är osäker på hur du ska välja när det kommer till färgval på din kuvertväska kan vi hjälpa dig med några enkla tips. Om du är en person som ofta brukar gå i neutrala färger kan det vara en idé att välja en kuvertväska i en mer framträdande färg. Genom att kombinera neutrala färger med mera framträdande färger kan du skapa en cool och modern kontrast.

Om du däremot idag är en färgsprakande person när det kommer till din klädstil, kanske en väska i en mer neutral färg som svart, vitt, grått eller beige kan vara ett bra val. Det gör nämligen att väskan kommer att passa med de flesta av dina outfits utan att färgerna bryter sig.

Du ska givetvis välja en väska i en färg som du också tycker om. Men vi påminner och kan garantera dig att du kommer hitta en väska som du tycker om och som passar din garderob för vi har så otroligt många olika modeller, färger och design på våra väskor att välja mellan. Så oavsett om du letar efter en färgsprakande kuvertväska som lyfter hela din outfit till nya höjder eller en mer diskret kuvertväska som framstår mer elegant och som passar vid lite mer eleganta tillfällen, kan du vara säker på att du hittar den här hos oss. 

När du shoppar hos oss blir du inte störd av några butiksassistenter. Men om du vill jag ha hjälp med någonting eller undrar över någonting finns vi på Miinto alltid här för dig och svarar på dina frågor. Vi älskar mode precis som du, så tveka inte att fråga som du undrar över något.

Sida 1 Av 17

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.