Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Hattar

Hattar genom tiderna har varierat från olika generationer, som mest blivit buren av vissa yrkesgrupper men som nu används som en accessoar. Damhattar har blivit ett måste under våren och sommaren, för att ge den lilla extra känslan av lyx. På Miinto.se har ett varierat utbud av både hattar och kepsar som passar alla tillfällen till dam online. För den som vill sticka ut. Under 1100-talet började man använda denna accessoar men inte förrän senare under 1500-talet fick hattar den typiska designen och formen.

Kändisar med hattar är något som syns i vardagen, ett exempel är Johnny Depp som bär hatt ofta. För de som är modemedvetna är hattar något som bärs oavsett tillfälle eller samhällsklass. Den typiska traditionen är att använda hattar under finare tillfällen som exempel bröllop. För den som åker till varmare breddgrader där solen är som starkast är solhatten ett trendigt val. Den fyller både funktionen att vara snygg och skyddande mot solen. Hattar och kepsar finns i många olika modeller och färger som svart hatt, vit hatt. Kepsar har blivit en vardaglig accessoar som bärs både till klänningar eller till sportkläder eller varför inte till jeans och ett linne?

Oavsett hur din stil är finns det utbud både till den mer tuffa eller mer finare modellen. Till den som vill klä upp sig finns det saker som är formellt men ändå ger den avslappnade känslan med en kavaj eller blazer med en klassisk hatt till, looken ryker elegans och engelsk landsbygd. Ett riktmärke som bör följas för att hitta just den perfekta formen för ditt huvud är att hattens brätte ska vara en till två centimeter ovanför övre kanten på örat. För att hitta rätt passform rekommenderas det att mäta ditt huvud. Materialet varierar beroende på vilken hatt eller keps du söker efter, men det vanligaste är gjorda av ull, bomull eller papper. För att en hatt ska bevara sig i bra skick finns det skötselråd som bör följas. När du förvarar en hatt är det bästa alternativet att lägga den i en hattask eller hatthylla. Vid tvättning ska alltid instruktionen för tvättrådslappen läsas och följas. På Miinto.se har vi hattar och kepsar till dam i olika modeller och färger från kända varumärken såsom Design By H/ Susanna Design, Sail Racing.

filter
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

1889 resultat

Sida 1 av 19

Nästa

Sida 1 av 19